• 瀏覽: 9,130
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
係HKBN, 包JOOX VIP, 包my TV 基本版, 包家居電話.   要2024年1月才到期.......依家出面1000M 好似平到去年$98......每個月蝕緊$200蚊.....可以咁講嗎?

引用:
原帖由 賭精精精 於 2022-11-28 10:24 發表
係HKBN, 包JOOX VIP, 包my TV 基本版, 包家居電話.   要2024年1月才到期.......依家出面1000M 好似平到去年$98......每個月蝕緊$200蚊.....可以咁講嗎?
肯 轉台 ... 通常 平過依家 ... 但問題係 ... 好大機會要入屋拉線 ... 仲要係 明線 ... 又要最少放半日假 招呼佢 ... 底吾底 ... 自己諗

睇到個價錢 以為係商業😅

轉個plan 每月平200 一年2400
通常簽二年plan total 4800
花半日慳4800 
咁都要諗?

HKBN好似一簽要40個月期,好困身,考慮清楚

引用:
原帖由 Ccccson 於 2022-11-28 13:13 發表
轉個plan 每月平200 一年2400
通常簽二年plan total 4800
花半日慳4800 
咁都要諗?
依家可以轉?  佢話有兩年約, 到2024年1月.    上台問, 佢話自己上年電話續咗, 我都唔太記得, 定係佢自動幫我續了.

引用:
原帖由 賭精精精 於 2022-11-28 14:16 發表

依家可以轉?  佢話有兩年約, 到2024年1月.    上台問, 佢話自己上年電話續咗, 我都唔太記得, 定係佢自動幫我續了.
未到期啊點轉
呢啲嘢得你知冇人知
你話唔記得咗點幫你
自己簽咗乜嘢幾時到期都唔清楚

佢話電腦有記錄, 話我在電話上確認續約, 在完約前的5個月確認的, 佢應該唔敢講大話, 我自己可能忘記了.  

幾萬蚊一場都買 差少少計乜嘢喎

引用:
原帖由 賭精精精 於 2022-11-28 16:29 發表
佢話電腦有記錄, 話我在電話上確認續約, 在完約前的5個月確認的, 佢應該唔敢講大話, 我自己可能忘記了.  
真喺貴好多我見你My  TV 升級咗都貴

樓主是否住村屋? 正常居屋,公屋不用甘貴的.

引用:
原帖由 床上黃色隊長 於 2022-11-28 21:08 發表
幾萬蚊一場都買 差少少計乜嘢喎
賭仔就係咁衰, 捨得大賭變李+X, 唔捨得洗小錢買野.  

引用:
原帖由 johnchu777 於 2022-11-29 10:59 發表
樓主是否住村屋? 正常居屋,公屋不用甘貴的.
私樓....

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]