• 瀏覽: 9,514
  • 回覆: 18
+7
本身用 lenovo 廠機很細聲, 想加喇叭, budget $100,

謝謝

甚麼也没有, 只有一點點骨氣.
情人無人關心,便會變心。
員工無法升職,便會離職。
人民無法活命,便會革命。
有所為, 有所不為
常將有日思無日,莫待無時思有時
引用:
原帖由 aycntt 於 2022-11-25 11:21 發表
本身用 lenovo 廠機很細聲, 想加喇叭, budget $100,

謝謝
一舊水應該冇米好野執到卦

去 price . com揾下咯, 記得filter番一舊水選項

引用:
原帖由 PnPnL^ 於 2022-11-25 11:24 發表

一舊水應該冇米好野執到卦

去 price . com揾下咯, 記得filter番一舊水選項
thanks

引用:
原帖由 aycntt 於 25-11-2022 11:21 發表

謝謝
賣條平價山巴

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-11-25 11:41 發表

賣條平價山巴
Sound bar 太大條

Edifier 性價比唔錯, 不過100買唔到

引用:
原帖由 cykwok 於 2022-11-25 21:02 發表
Edifier 性價比唔錯, 不過100買唔到

https://item.taobao.com/item.htm ... ;abbucket=20#detail

細隻好聲又夠聲,利申用緊3-4年

引用:
原帖由 PnPnL^ 於 2022-11-25 21:06 發表

呢部個spec話好細聲,樓主好似係想大聲D

用1嚿買全新,不如聽番原裝耳機或喇叭好過。
大聲D但D聲唔清,兩聲道混埋一齊,得個口曹字

100蚊就算把啦
要好聲的, 就起碼要去買boss, 下文卡頓那類吧. 

creative 都曾出過一個好正靚聲的, 金屬膜的 但已冇出好耐了, 

引用:
原帖由 lhcdims 於 2022-11-25 23:00 發表

呢部個spec話好細聲,樓主好似係想大聲D
覆流主果陣up過啦,一舊樓下好難揾到好野
如果入左貨用落吾滿意又再哂$入另一件好d,不如dayone就加大budget,入件靚d

加多5/60買Logitech最平個D

引用:
原帖由 aycntt 於 2022-11-25 11:21 發表

謝謝
https://www.price.com.hk/product.php?p=456764

HP Multimedia USB Speakers DHS-2101(與PC兼容的緊湊小巧的外部旅行揚聲器 享受良好的聲音,更高的音量和更寬的頻率響應)
HK$86

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]