• 瀏覽: 12,127
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
+2
今日第一日用3HK既5G家居寬頻,都ok, 做有個test,不過我唔識睇 🤣🤣

3台家居5G係咁多台入面最抵用,個價重要包埋router,同埋連村屋地方都收到!

引用:
原帖由 a-1 於 2022-11-5 02:15 發表
今日第一日用3HK既5G家居寬頻,都ok, 做有個test,不過我唔識睇 🤣🤣

估唔到5G家居寬頻上網仲快過手機5G

引用:
原帖由 mook111 於 2022-11-6 10:20 發表

估唔到5G家居寬頻上網仲快過手機5G
係囉,CSL個5G真係癈爆

引用:

夜晚有呢個表現唔錯呀, 夠用

簡單d講,以你屋企來計,
就係3台收得快過你用緊既csl

引用:

師兄用緊邊個plan?幾錢?

引用:

3HK個5G寬頻係你一開頭用都覺得OK
用用下你就會知3HK 網絡接收好唔穩定,屋企上網靠佢嘅話死得

引用:
原帖由 coolpick 於 2022-11-7 11:53 發表

用用下你就會知3HK 網絡接收好唔穩定,屋企上網靠佢嘅話死得
5G個個台都有D地方收得差小小啦,
唔係做咩比7日你試,試完OK就冇問題,
除非你住個頭突然多好多人用5G

引用:
原帖由 lamchanya 於 2022-11-7 11:19 發表

師兄用緊邊個plan?幾錢?
我係呀妹咋 😂😂 我3用緊 $136一個月,連行政費

引用:
原帖由 a-1 於 2022-11-7 12:06 發表

記得link埋易賞錢個acc,平時交費可以儲埋d積分!

引用:
原帖由 coolpick 於 2022-11-7 11:53 發表

3台5G BB係咁多間家居上網投訴最少個間,
比到速度人,最緊要價錢平過晒其他台,
最平88蚊連router邊個台做到

引用:
原帖由 a-1 於 2022-11-7 12:06 發表

你比我之前JOIN PLAN 平好多了
不過好彩我用緊無FUP, 同屋企人一齊用唔駛就住就住
用咁耐自己用屋企人都無投訴, 整體係幾穩定

引用:
原帖由 jasonpj22 於 2022-11-7 12:01 發表

5G個個台都有D地方收得差小小啦,
唔係做咩比7日你試,試完OK就冇問題,
除非你住個頭突然多好多人用5G
講起7日試用就嬲,一開始3台個CS係同我講係7日免費試用
試用左幾日發現屋企個3台5G係真係收得好差,就同佢地講左比返佢地唔簽
點知一話唔簽個cs即話7日試用取消係要收$100預繳費,真係吹漲明明話免費,所以大家試用都要小心中伏呀

引用:
原帖由 江南靚信箱 於 2022-11-9 15:10 發表

講起7日試用就嬲,一開始3台個CS係同我講係7日免費試用
試用左幾日發現屋企個3台5G係真係收得好差,就同佢地講左比返佢地唔簽
點知一話唔簽個cs即話7日試用取消係要收$100預繳費,真係吹漲明明話免費,所以大家試用都要小心中伏呀
我簽果陣個sales有同我講要收$100呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]