• 瀏覽: 21,903
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
2月到期, 而家$228/月,
佢開$188/月, 2年, 送$400超市現金

係咪應續?

又想試下3HK 家居5G 

咁可以考慮下Smartone嘅5G寬頻,用緊都收得幾好
依嫁登記仲送BRUNO即熱飲水機都幾正

水魚價黎,而家合理價100蚊內,自己打上去csl問。

引用:
原帖由 eric827100 於 2022-10-19 13:50 發表
2月到期, 而家$228/月,
佢開$188/月, 2年, 送$400超市現金

係咪應續?

又想試下3HK 家居5G 
3HK 5G  30個月PLAN 會送 ROUTER,十分抵用

謝謝提供!
CSL尚算滿意, 其實$188 無問題, 只怕 3HK 接收不好

引用:
原帖由 eric827100 於 2022-10-25 08:27 發表
謝謝提供!
CSL尚算滿意, 其實$188 無問題, 只怕 3HK 接收不好
十分水plan

引用:
原帖由 eric827100 於 2022-10-25 08:27 發表
謝謝提供!
水魚plan,超貴,唔好續。
先等到約滿前1至2個月,寄cut form,會有人打俾你,會有較平價錢,平均$100咁上下。

交 cut form 後 , 由228  落到     $98/月   , 剛收月結

引用:
原帖由 raymond338hk 於 2022-10-24 19:08 發表

3HK 5G  30個月PLAN 會送 ROUTER,十分抵用
3HK 5G  要綁死30個太長冇選擇
另外送埋俾你個router都只係翻新機 , 有可能要成日維俢,所以不建議轉用3台

引用:
原帖由 柯爾頓 於 2022-11-8 13:10 發表

3HK 5G  要綁死30個太長冇選擇
另外送埋俾你個router都只係翻新機 , 有可能要成日維俢,所以不建議轉用3台
我收的這部是全新router, 這兒不少師兄都講是全新機。不過若覺得30個太長,那就選另的會較好

引用:
謝謝提供!
之前試用左3HK個5G,住沙頭角村仔個邊真係收得好差
好彩嘅7日可以退~但都浪費左100蚊,因為取消都要收100蚊預繳費

引用:
原帖由 De-mpsey 於 2022-11-10 12:29 發表

好彩嘅7日可以退~但都浪費左100蚊,因為取消都要收100蚊預繳費
5G不嬲有小部份地方可能會收得差D,個個台都係,
3台咁好有得試用呀,對客人好大保障wor!
呢個3台真心讚,冇局客簽約
係呢,你可唔可以upload張單上來睇睇?

引用:
原帖由 De-mpsey 於 2022-11-10 12:29 發表

如果你真係住沙頭角, 就知沙頭角村仔個邊間間都收得好差, 唔好以為新手就可以不責任搵山卡拉位吹水

續啦,有晒紀錄嘛,唔使搞咁多嘢。

過幾日到期, offer $138 x 24月, 送$2000 超市coupon.
平均 $55/月.

呢個offer ok嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]