• 瀏覽: 7,586
  • 回覆: 26
本主題由 peterchan 於 2022-9-27 15:07 分類
畢竟虛擬貨幣一跌, 挖來是貼錢

現在買二手, 可以假設全部礦卡, 大量貨壓頂, 有排跌

必coin 根本是騙局, 可惜因為FOMO, 個個都要買

eth改左玩法冇得用卡挖

二手3060ti$2500 腦場Zotac 3060ti五年保才賣$3350洗鬼買二手礦卡咩。

引用:
原帖由 leungmanman 於 2022-9-27 10:05 發表
二手3060ti$2500 腦場Zotac 3060ti五年保才賣$3350洗鬼買二手礦卡咩。
差成千蚊喎!

引用:
原帖由 timothywongting 於 2022-9-27 13:58 發表

差成千蚊喎!
一來已經沒有保養,二來又不知他們段練咗幾耐,呢$900溢價冇乜教,,,

引用:
原帖由 timothywongting 於 2022-9-27 13:58 發表

差成千蚊喎!
一個老處,一個老舉
禮金差一萬你會簡邊個?

引用:

差成千蚊喎!
唔好話差一千,就算一半都唔吸引。所以好多分析都講過,礦難 d 二手咭,根本唔會影響一手市場,因為會買咭果班都係比得起唔會貪少少買張二手高危咭。

二手嘢一百蚊都冇人買...

引用:
原帖由 leungmanman 於 2022-9-27 10:05 發表
條油都白痴,唔UPDATE 下人地大陸賣緊幾錢

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2022-9-29 22:24 發表

條油都白痴,唔UPDATE 下人地大陸賣緊幾錢
你指我沒有update大陸新舊卡的價格?

引用:
原帖由 leungmanman 於 2022-9-30 00:21 發表

你指我沒有update大陸新舊卡的價格?
講緊賣個個

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2022-9-30 06:59 發表

講緊賣個個
如果貪平淘大陸二手礦卡,玩個零月又死埋,真係輸到渣都無,,,
再者以3060ti為例比多小小買四,五年保的自用行貨卡風險基本上是沒有的。

引用:
原帖由 leungmanman 於 30-9-2022 08:11 發表

如果貪平淘大陸二手礦卡,玩個零月又死埋,真係輸到渣都無,,,
再者以3060ti為例比多小小買四,五年保的自用行貨卡風險基本上是沒有的。
逃得保就預左交學費,冇事就贏,輸左過學野

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]