• 瀏覽: 9,010
  • 回覆: 23
屋企用緊香港寬頻固網上網,因為大廈一直無port位。所以升唔到1000。
如果申請多個3Hk wifi 5G會唔會好無謂。
因為有時download野就好明顯見到好大分別。

有得試用 你未試下先囉

引用:
原帖由 阿雜小李 於 2022-8-3 21:45 發表

HKBN 呃9你架! 之前都系咁對我講! 落門市搞cut form後, 佢就會有port架啦!
真係冇port 你賠返比人哋牙

引用:
原帖由 阿雜小李 於 2022-8-3 21:45 發表

HKBN 呃9你架! 之前都系咁對我講! 落門市搞cut form後, 佢就會有port架啦!
我都好想佢快點加番1000M port位。咁我就唔駛煩😂

3台就有7日試用,你可以試下先,而且月費都唔係貴....

引用:
原帖由 Fanandy 於 2022-8-3 21:00 發表
屋企用緊香港寬頻固網上網,因為大廈一直無port位。所以升唔到1000。
如果申請多個3Hk wifi 5G會唔會好無謂。
因為有時download野就好明顯見到好大分別。
點會有問題,有得7日試用,試下先囉

引用:
原帖由 kkw64 於 2022-8-3 23:45 發表
3台就有7日試用,你可以試下先,而且月費都唔係貴....
月費平到 $88. 全城最平啦

引用:
原帖由 freesiahungg 於 2022-8-4 07:58 發表

月費平到 $88. 全城最平啦
佢部新ROUTER勁,不過有D似飛機杯,
同埋平時交月費可以儲埋易賞錢

咁又係。都算平。咁係味唔揀FUP 個plan穩陣點?驚過左200GB 慢到⋯⋯⋯因為3 好鐘意限人速

引用:
原帖由 Fanandy 於 2022-8-4 09:18 發表
咁又係。都算平。咁係味唔揀FUP 個plan穩陣點?驚過左200GB 慢到⋯⋯⋯因為3 好鐘意限人速
3HK5G試用期900mbps...簽36個月後xxmbps...no discuss...

引用:
原帖由 McCanick 於 2022-8-4 10:10 發表

3HK5G試用期900mbps...簽36個月後xxmbps...no discuss...
3台個88蚊plan係要加多$18行政費的啫係都要$106個月,7日試用取消又要收$100預繳費
最重要係要簽36個月長約 , 太長冇選擇

引用:
原帖由 Winifred8 於 2022-8-4 11:16 發表

3台個88蚊plan係要加多$18行政費的啫係都要$106個月,7日試用取消又要收$100預繳費
免費係桌頭,喼水先係實際...

引用:
原帖由 Winifred8 於 2022-8-4 11:16 發表

106都平過數碼通先,其次有24個月揀,100蚊比你試對大家都係保障

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]