• 瀏覽: 12,309
  • 回覆: 25
smartone我問過 個5g寬頻機 我住果個地方未有提供

有無邊間公司好似smartone咁有一個寬頻機 自己即插即用 唔洗安裝?

3台都有
有7日試用
價錢都只係 $88仲要包router

3台一定係最好選擇,收得好,又夠快,同樣有7日試用

引用:
原帖由 Norayu 於 2022-7-25 05:46 發表
3台都有
有7日試用
價錢都只係 $88仲要包router
$88 優惠好似做到今個月尾

其實家下D新一代裝修師傅,專幫人裝網線插座,喺牆開槽藏膠管拉網線裝插座穿牆,房、廳都有光纖插座,事後刷灰油漆完工都係三千零蚊,干手淨腳,一日攪掂,搵人攪靚靚唔使煩...

引用:
原帖由 singi 於 2022-7-24 15:22 發表
smartone我問過 個5g寬頻機 我住果個地方未有提供

有無邊間公司好似smartone咁有一個寬頻機 自己即插即用 唔洗安裝?
咁可惜,好彩我屋企個邊SmarTone係有佢地5G寬頻覆蓋
免安裝,免拉線,插電即用真係勁方便

引用:
原帖由 McCanick 於 2022-7-26 10:56 發表
其實家下D新一代裝修師傅,專幫人裝網線插座,喺牆開槽藏膠管拉網線裝插座穿牆,房、廳都有光纖插座,事後刷灰油漆完工都係三千零蚊,干手淨腳,一日攪掂,搵人攪靚靚唔使煩...
都喺一個好方法但工程好大

引用:
原帖由 lawlapkay 於 2022-7-26 17:26 發表

都喺一個好方法但工程好大
三千零蚊工程仔咁大囉

引用:
原帖由 炎夏豬豬 於 2022-7-26 16:06 發表

咁可惜,好彩我屋企個邊SmarTone係有佢地5G寬頻覆蓋
免安裝,免拉線,插電即用真係勁方便
唔可惜, 我用緊3HK 5G寬頻, 都係免安裝,免拉線,插電即用勁方便
最重要係無FUP, 上網唔駛就住用

引用:
原帖由 ccyyber 於 2022-7-26 22:44 發表

唔可惜, 我用緊3HK 5G寬頻, 都係免安裝,免拉線,插電即用勁方便
如果用 $148個個係冇FUP, 任用唔洗就住爭好遠

引用:
原帖由 sirbbbgag 於 2022-7-27 06:25 發表

如果用 $148個個係冇FUP, 任用唔洗就住爭好遠
香港人住2、3百尺樓奴,供足一世,連寬頻都俾佢限制就住用,做埋網奴,萬般無奈,一千萬個唔制...

引用:
原帖由 ccyyber 於 2022-7-26 22:44 發表

佢地個ZTE 5G CPE MC888幾新,行雙頻,穩定D同快D

比較下幾間3台最抵用,
1.真5G速度有保障
2.冇限速
3.價最抵,又可以儲埋易賞錢

引用:
原帖由 kkw64 於 2022-8-1 21:44 發表
比較下幾間3台最抵用,
1.真5G速度有保障
2.冇限速
3.價最抵,又可以儲埋易賞錢
幫你補埋個3台其他方面先
1.  24/36 個月合約 期, 太長冇選擇
2. 限用一個 兩個指定登記地址, 好唔方便
3. 有隱藏收費:要$18行政費 ; 7日試用取消又要收$100預繳費

引用:
原帖由 井底高 於 2022-8-2 15:42 發表

幫你補埋個3台其他方面先
1.  24/36 個月合約 期, 太長冇選擇
2. 限用一個 兩個指定登記地址, 好唔方便
3. 有隱藏收費:要$18行政費 ; 7日試用取消又要收$100預繳費
1.家用寬頻多數都係24個月起,而且有試用試岩先簽
2.如果搬屋,頭2次地址可換,出街就緊係用番自己手機data
3.最平月費88蚊,係用既呢100蚊同18蚊可以慳番有突

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]