• 瀏覽: 11,266
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
想問下現有HKT網上行(1000M)客戶,居住紅磡區,10月到期,續約有冇優惠?

引用:
原帖由 colouruth 於 2022-6-24 11:29 發表
想問下現有HKT網上行(1000M)客戶,居住紅磡區,10月到期,續約有冇優惠?
send cut form 有驚喜!

引用:
原帖由 markodick 於 2022-6-24 15:25 發表

send cut form 有驚喜!
邊度可以攞到cut form?

引用:
原帖由 colouruth 於 2022-6-24 13:27 發表

打1000去搵佢地拎CUT FORM,
話太貴打算轉台,去門市交完FORM,應該有人搵你傾,
不過你都要先搵定其他台,最後都無靚價就真係要走啦。

網上行1000M續約,私樓,30個月約,每月$98,送超市現金卷$800,減埋就平均約$72。

引用:
原帖由 colouruth 於 2022-6-24 15:27 發表

可以直接去旺角門市搞,稍後會有專人找你傾,乜嘢價就䏲你牙力,$100.左右應該可以接受吧!

引用:
原帖由 raymond338hk 於 2022-6-24 22:58 發表
網上行1000M續約,私樓,30個月約,每月$98,送超市現金卷$800,減埋就平均約$72。
你就咁傾就比呢個OFFER?

引用:
原帖由 Snapman 於 2022-7-1 16:52 發表

你就咁傾就比呢個OFFER?
要問攞cut form 才有

引用:
原帖由 raymond338hk 於 2022-6-24 22:58 發表
我11月到期有沒這價.

引用:
原帖由 cb168 於 2022-7-4 16:57 發表

我11月到期有沒這價.
你太早問,到期前一個月才問啦!

引用:
CHING甘癲,我12月到期,上次續約168送個爛鬼氣炸鍋比我,完全冇用,我要其他野佢話冇,睇黎我太善良了

引用:
原帖由 dreamwater06 於 4/9/2022 11:58 發表

CHING甘癲,我12月到期,上次續約168送個爛鬼氣炸鍋比我,完全冇用,我要其他野佢話冇,睇黎我太善良了
我俾緊$298/月,諗緊⋯⋯

引用:
原帖由 PMSHK 於 2022-9-4 12:30 發表

我俾緊$298/月,諗緊⋯⋯
加油啦

其實無監管真係任佢開😚

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]