• 瀏覽: 13,356
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
+4
HKBN線
$108 支持嘛?

引用:
原帖由 萬家懷舊的名錶 於 2022-6-16 08:26 發表
HKBN線
$108 支持嘛?
HKEPC有人話HKBN可以免費,唔知真定假.

附件

IGNb2p.jpg(66.37 KB)

引用:
原帖由 fb9332258 於 2022-6-17 17:07 發表

HKEPC有人話HKBN可以免費,唔知真定假.
睇清楚附加條件。。免費咁夸

引用:
原帖由 萬家懷舊的名錶 於 2022-6-17 17:10 發表

算抵啦!打去CS問清楚,政府又派消費券.

引用:
原帖由 萬家懷舊的名錶 於 2022-6-17 15:10 發表

算係免費, 比2400用兩年, 再送返2400 CUPON比你係佢個網買野.

引用:
原帖由 fwho 於 2022-6-17 17:27 發表

算係免費, 比2400用兩年, 再送返2400 CUPON比你係佢個網買野.
佢網有咩買先

引用:
原帖由 萬家懷舊的名錶 於 2022-6-17 17:40 發表

佢網有咩買先
自己睇
https://www.home-plus.hk/tc_hk/h ... nEkqI8aAs3UEALw_wcB

引用:
原帖由 萬家懷舊的名錶 於 2022-6-17 15:40 發表

佢網有咩買先
https://www.home-plus.hk/
home plus咪大路野,你當伙HKTXMALL咁啦。

引用:
原帖由 萬家懷舊的名錶 於 2022-6-17 17:40 發表

佢網有咩買先
今日簽咗 $500coupon home+ x 4 + $400大昌 再送隻 唔知乜鬼wifi6 AX3000 router

引用:
原帖由 tak9595 於 2022-6-17 18:53 發表

今日簽咗 $500coupon home+ x 4 + $400大昌 再送隻 唔知乜鬼wifi6 AX3000 router
好用嗎?

引用:
原帖由 tak9595 於 2022-6-17 18:53 發表

係咪HKBN 500M個plan?1000M 個 plan 要用個app去申請.

引用:
原帖由 阿雜小李 於 2022-6-19 00:20 發表

直接轉返HKBN穩定D
剛裝好祖國移動1000M寬頻, 速度算快嗎? - 寬頻討論 - 香港討論區 Discuss.com.hk - 香討.香港 No.1
我IP 地址是HKBN的

引用:
原帖由 萬家懷舊的名錶 於 2022-6-19 02:18 發表

我IP 地址是HKBN的
就算IP係有線網絡都唔差,上下載都有8-9xx mbps,冇乜斷線算穩定啦!$78/月抵玩啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]