• 瀏覽: 4,660
  • 回覆: 20
自己住橫台山果邊,平時屋企都收到Smartone
屋企想試埋佢個home 5G 好似都有成3-400mbps
而家得100mbps完全唔夠用,你地有無人用緊?

smt個5G一般般,好多投訴,你可以睇埋3HK個5G BB

唔知, 你自己申請來試下, 有冷靜期

引用:
原帖由 仲夏遇到了朋友 於 2021-11-30 11:09 PM 發表
我哋CWB先得150Mb-200Mb
問了SMT CS 5G Router 上網Plan 最快得400Mbps

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2021-12-1 12:48 AM 發表
3HK 真係垃圾

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2021-12-1 12:48 AM 發表
好呀, 我都留意下3HK先
不過我條村出名收唔到3HK...

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-12-1 09:38 AM 發表
唔知, 你自己申請來試下, 有冷靜期
個7日冷靜期 會唔會呃人?
怕有魔鬼條款

引用:
原帖由 Ryan2222222222 於 2021-12-1 10:47 AM 發表

我哋CWB先得150Mb-200Mb
問了SMT CS 5G Router 上網Plan 最快得400Mbps
CWB係銅鑼灣?
但我村屋位,未必係同市區一樣...

引用:
原帖由 仲夏遇到了朋友 於 2021-12-1 01:27 PM 發表

個7日冷靜期 會唔會呃人?
怕有魔鬼條款
7日冷靜期好似係Smartone個主力selling point喎
點會喺呢d位呃你

引用:
原帖由 天天加加速速 於 2021-12-1 01:32 PM 發表

7日冷靜期好似係Smartone個主力selling point喎
點會喺呢d位呃你
都係嘅, 都冇理由會喺呢d位呃人

引用:
原帖由 仲夏遇到了朋友 於 2021-11-30 11:09 PM 發表
你依嫁唔夠用咪可以試下佢嘅home 5G先lo
反正佢有7日試用保證

引用:
原帖由 仲夏遇到了朋友 於 2021-12-1 01:28 PM 發表

CWB係銅鑼灣?
但我村屋位,未必係同市區一樣...
市區已經咁
你村郊仲死!

引用:
原帖由 仲夏遇到了朋友 於 2021-12-1 03:43 PM 發表

咪儍
一打風落雨就收得10-50Mbps
七日測試有鬼用
我用了半年 先提醒你

引用:
原帖由 仲夏遇到了朋友 於 2021-12-1 03:43 PM 發表

七日之後收窄你頻寬你知?
我就係愈用愈有問題先打去CS
佢俾我問到佢出古惑
你用普通手機測試OK
個5GRouter Plan又慢好多
所以我買齊三個牌子同佢未
我四個公司手機Plan都有
每月1Tb 數據

引用:
你咪信哩班冇機扮晒代表啲人
我用了半年Smartone
真係好普通
叫做唔死都唔過300Mbps
打風落雨直頭死咗

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]