• 瀏覽: 4,323
  • 回覆: 24
+7
送比我都嫌阻訂

附件

IMG_20211127_012043.jpg(182.25 KB)

2021-11-27 01:23 AM

牙石出名揾笨

引用:
原帖由 marco978 於 27-11-2021 13:31 發表
牙石出名揾笨
用過佢部手提電腦 ASUS Zenbook UX32VD,壞得太早,所以下次買電子產品都會避免選擇華碩,寧願買Lenovo或者Dell,耐用度是很重要的。

國內牌子

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2021/11/27 13:50 發表

用過佢部手提電腦 ASUS Zenbook UX32VD,壞得太早,所以下次買電子產品都會避免選擇華碩,寧願買Lenovo或者Dell,耐用度是很重要的。
我用ACER和MSI NOTEBOOK好耐用

睇下邊度買啦,天貓華碩旗艦店,賣緊呢個價:

10代i3,16GB ddr-4 ram,480GB ssd,gt710,2399人仔起,應該係倉底貨!華碩自己開的應該唔會有假嘢!

引用:
原帖由 lhcdims 於 2021/11/27 14:24 發表
睇下邊度買啦,天貓華碩旗艦店,賣緊呢個價:

10代i3,16GB ddr-4 ram,480GB ssd,gt710,2399人仔起,應該係倉底貨!華碩自己開的應該唔會有假嘢!
天貓的是可以的

人民幣連運費
最終總數預HK$3100

我情願比多1村買E隻

唔識電腦0既人, 至會去兇宅呢啲地方買電腦

Mini機仔買Dell/Lenovo

引用:
原帖由 esprithk 於 27-11-2021 14:21 發表

我前幾個月先買入左 Apple Macbook Pro (M1),希望佢耐用啦!

引用:
原帖由 esprithk 於 27-11-2021 14:29 發表

天貓的是可以的

人民幣連運費
最終總數預HK$3100
砌機在香港都有啦!
上面買唔會平好多!

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2021/11/27 18:08 發表

我前幾個月先買入左 Apple Macbook Pro (M1),希望佢耐用啦!
我有Macbook, 2014 & 2017  都仍然在運行中。
我部Macbook Pro 2017行緊Win 10 & Mac OS 12 雙系統。

mini用梗intel NUC,好用

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-11-27 02:21 PM 發表

唔係掛,Acer出晒名一過保養就壞

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]