• 瀏覽: 4,399
  • 回覆: 12
唔知邊間好用呢?見個價錢好似都係差唔多咁

熱賣及精選
有朋友用緊3仔佢話都ok,買router跟plan又有平咁

知唔知個plan係包咩野?

引用:
原帖由 bar109 於 2021-9-14 07:03 PM 發表

知唔知個plan係包咩野?
無記錯都係包無限上網,睇下你會唔會要埋router,再加多少少錢咁
基本上都係百幾

5G寬頻而家都真係普及左好多, d plan都算平

引用:
原帖由 急教小王子 於 2021-9-14 08:21 PM 發表

5G寬頻而家都真係普及左好多, d plan都算平
安裝都快左啦,10幾分鐘裝完,以前個D拉線要成個幾鐘

引用:
原帖由 homann^^^^ 於 2021-9-14 06:38 PM 發表

有朋友用緊3仔佢話都ok,買router跟plan又有平咁
我覺得有7日試用保障呢個先好,覺得唔岩用7日後可以唔用

請問 5G 寬頻可唔可以用現有家居電話號碼?

引用:
原帖由 bar109 於 2021-9-14 07:22 AM 發表

唔知邊間好用呢?見個價錢好似都係差唔多咁
中移動電話Sim
100GB+後無限4G(50m)平均$13x/月
50GB+後無限4G(50m)平均$10x/月
好處唔鎖定地點上網,
唔只定用5G Router

引用:
原帖由 fung801 於 2021-9-17 09:43 PM 發表

中移動電話Sim
好處唔鎖定地點上網,
咁平?

引用:
原帖由 做個自由人 於 2021-9-19 08:51 PM 發表

咁平?
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/3145/218785/1/

引用:
原帖由 fung801 於 2021-9-17 09:43 PM 發表

中移動電話Sim
好處唔鎖定地點上網,
以前用開cmhk 既4.5g plan,對呢個台既接收能力好有保留,成日收唔到

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]