• 瀏覽: 2,356
  • 回覆: 10
本主題由 peterchan 於 2021-8-15 09:50 PM 分類
用緊GTX 750ti 一言難盡
唔一定全新二手都得

熱賣及精選
引用:
原帖由 West163 於 2021-8-15 08:15 PM 發表

用緊GTX 750ti 一言難盡
唔一定全新二手都得
你睇下可唔可以二手收到一張 Gtx 1650囉

引用:
原帖由 xieling 於 2021-8-15 08:33 PM 發表

你睇下可唔可以二手收到一張 Gtx 1650囉
Thxxxxxx

你冇3000蚊張顯卡,裝左佢,咪同粒CPU內顯一樣效果,
裝唔裝冇分別,顯卡起碼要3千銀先有用

引用:
原帖由 子時強勁的師兄 於 2021-8-16 04:36 AM 發表

你冇3000蚊張顯卡,裝左佢,咪同粒CPU內顯一樣效果,
裝唔裝冇分別,顯卡起碼要3千銀先有用
Thx🙏🏾

引用:
原帖由 West163 於 2021-8-16 08:25 AM 發表

Thx🙏🏾
看你用甚麼cpu 了一張1650大約2000 應該好過內顯

引用:
原帖由 blackkh 於 2021-8-16 10:59 AM 發表

看你用甚麼cpu 了一張1650大約2000 應該好過內顯
Thx🙏🏾

二手1060就抵玩D$800-1200

等inter由幾千名印度科學家工程師研發的xe graphics架構顯示卡
應該是現時最強而最平的著機顯示卡

引用:
原帖由 skywalker167 於 2021-8-31 09:24 PM 發表

等inter由幾千名印度科學家工程師研發的xe graphics架構顯示卡
應該是現時最強而最平的著機顯示卡
師兄我見你時常說 intel 顯示卡 係由 幾千名印度科學家 研發, 我想問問 有幾多人研發同效能表現應該唔係 等號!

有幾千名科學家研發一樣可以研製出垃圾, 相反 有百名科學家研發一樣可以研製出優良產品。

唔好講其他就講遊戲開發就已經 係呢樣嘢, 有好多遊戲小公司研發出 殿堂級大作, 相反有很多 大嘅遊戲公司 研製 出的遊戲 垃圾不如。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]