• 瀏覽: 3,320
  • 回覆: 9
請問一下呢, 我上網下載片, 即網上播片那種片
之前用開VSO, HD VIDEO, VIDEO CYBOARG
而家都要購買, 請問有甚麼軟件仍可免費使用

熱賣及精選
Crack

e+好多平台喺 proprietary, 意思喺用自己嘅 format,唔俾你下載。南華早報喺一個例子。YouTube, Twitter 仲可以下載

引用:
原帖由 東方不敗.. 於 2021-7-18 07:40 AM 發表

請問一下呢, 我上網下載片, 即網上播片那種片
之前用開VSO, HD VIDEO, VIDEO CYBOARG
而家都要購買, 請問有甚麼軟件仍可免費使用
4k video downloader

blob下載唔到,我試過好多次都唔得

Apowersoft影片下載王

Internet Download Manager破解版 

引用:
原帖由 ASU30329 於 2021-8-8 06:49 PM 發表

Internet Download Manager破解版 
報紙裡面的 video 可以嗎?不同報紙有佢嘅 proprietary format, 下載唔倒
只可以用 OBS Studio (或差不多軟件) 做 screen video capture, 但不是下載
師兄師姐有乜嘢好 video download 軟件,可以下載報紙雜誌裡面的 video,可以 share 一下嗎?

引用:
原帖由 dooropener 於 2021-8-8 08:08 PM 發表

報紙裡面的 video 可以嗎?不同報紙有佢嘅 proprietary format, 下載唔倒
只可以用 OBS Studio (或差不多軟件) 做 screen video capture, 但不是下載
師兄師姐有乜嘢好 video download 軟件,可以下載報紙雜誌裡面的 video,可以 share 一下嗎?
你俾個網黎我試下載

引用:
原帖由 ASU30329 於 2021-8-8 08:18 PM 發表

你俾個網黎我試下載
南華早報, scmp.com
彭博, Bloomberg.com

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]