• 瀏覽: 12,890
  • 回覆: 28
  • 追帖: 2
依家用緊200M,佢俾個續約價平均$105 (200M);$177 (1000M),抵嗎?仲有一個月就到期。

熱賣及精選
引用:
原帖由 lobloblob 於 2021-7-3 05:18 PM 發表

依家用緊200M,佢俾個續約價平均$105 (200M);$177 (1000M),抵嗎?仲有一個就到期。
佢比我個價係100M 109,食水好深

引用:
原帖由 lobloblob 於 2021-7-3 05:18 PM 發表

依家用緊200M,佢俾個續約價平均$105 (200M);$177 (1000M),抵嗎?仲有一個月就到期。
交左cut from未,未交重有得平。我1000M157,應該重有得平。

未夠一個月就到期,仲可以交cut form?

引用:
原帖由 lobloblob 於 2021-7-3 23:09 發表

未夠一個月就到期,仲可以交cut form?
未夠一個月?? 意思係<30天就夠期?

點解唔交得

建議你CUT左佢, 轉用CMHK, 多數都係用返HKBN條線, 價錢平得多

洗乜同HKBN乞續約最低OFFER

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-7-4 03:39 AM 發表

未夠一個月?? 意思係<30天就夠期?

點解唔交得

建議你CUT左佢, 轉用CMHK, 多數都係用返HKBN條線, 價錢平得多

洗乜同HKBN乞續約最低OFFER
正確!總知每間到期就轉!

我10月到期上星期交Cut form ,依家500m$139,1000m$157

引用:
原帖由 kangeroos588 於 2021-7-13 11:57 AM 發表

我10月到期上星期交Cut form ,依家500m$139,1000m$157
100M + 電話+ mytv 平均117, ok嗎?

引用:
原帖由 言念木羕 於 2021-7-14 10:36 PM 發表

私樓定公居樓?

引用:
原帖由 lawlapkay 於 2021-7-15 09:41 PM 發表

私樓定公居樓?
私樓

引用:
原帖由 言念木羕 於 2021-7-19 08:33 AM 發表

私樓
你原本幾多錢?我128, 100M + MYTV + 電話
早排佢開我170...我都係唐樓

引用:
原帖由 黑之牙 於 2021-7-19 05:19 PM 發表

你原本幾多錢?我128, 100M + MYTV + 電話
早排佢開我170...我都係唐樓
原價229

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 言念木羕 於 2021-7-19 05:44 PM 發表

原價229
者係佢renew佢一開你就229?

引用:
原帖由 言念木羕 於 2021-7-14 10:36 PM 發表

香港寬頻頭先打電話俾我都開這個價俾我117蚊,但我話貴(原先網上續約HKD 98)之後等佢再回覆就可以98蚊續約(我是公屋價)我馬上和佢續

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]