• 瀏覽: 23,034
  • 回覆: 30
+3
想請教下咁多位有冇用3香港5G家居寬頻?
佢個plan依家同數碼通個plan價錢差唔多,我9月4G份約就到期,想睇下轉數碼通好定3HK,謝謝

求解答

我都睇緊3HK既家居5G,見個月費都係148/月

兩間來講,3HK口碑好d,價錢點先

引用:
原帖由 or801215 於 2021-8-5 05:58 PM 發表
我都睇緊3HK既家居5G,見個月費都係148/月
睇新聞佢地用左30億去攪d 5G發射站

引用:
原帖由 kkw64 於 2021-8-5 06:02 PM 發表

睇新聞佢地用左30億去攪d 5G發射站
30億唔係問題,問題係佢係香港起左成5000個機站,好似7仔咁
想收唔到都有難度架

引用:
原帖由 kkw64 於 2021-8-5 06:01 PM 發表
衣加已經平到喊啦,百幾蚊,我用緊第二個台個4gplan都百幾蚊啦
嚟緊都要轉會啦

http://www.aastocks.com/tc/stock ... 1116571/latest-news
衣加全港係佢覆蓋範圍最大架啦,贏其他幾條街,真係要睇新聞先知

引用:
原帖由 kkw64 於 2021-8-5 06:01 PM 發表
起碼唔會銅鑼灣站收唔到到先啦
用緊中果間

d機站多到,好似衣加話連線都唔洗拉

引用:
原帖由 chanyanyeah 於 2021-8-8 01:57 PM 發表
d機站多到,好似衣加話連線都唔洗拉
係呀,咁都幾好,之前裝親都要成餅線咁拉入你屋企
又要諗點走線,收尾又要諗下點收d線好睇,線尾點收埋佢
唔洗拉線煩少好多野

係架,咁企理好多呀
我諗傳統果d拉線broadband漫漫都會消失了

引用:
原帖由 chanyanyeah 於 2021-8-8 02:11 PM 發表
係架,咁企理好多呀

引用:
原帖由 chanyanyeah 於 2021-8-8 02:11 PM 發表
係架,咁企理好多呀
你敢講又係,我都唔中意多條線入屋啦,麻鬼煩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]