• 瀏覽: 1,268
  • 回覆: 8
對電腦不太熟識,求Ching 指教什麼硬件配置,thx

熱賣及精選
今年顯卡炒緊好尷尬喎

🐔嘢GTX1660 super刀貴過我張GTX2060super

MSI GeForce GTX1660 SUPER GAMING X (TORX Fan 3.0 散熱設計)                                  HK$3,999-4,388

🥜者清,局者迷🗨( ̄Д ̄)y🚬  全公司已打科興💉💉💪
✌️
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
引用:
原帖由 productdesigner 於 10-6-2021 09:08 發表

https://www.price.com.hk/images/zh_HK/hot_20.png張🐔嘢GTX1660 super刀貴過我張GTX2060super

MSI GeForce GTX1660 SUPER GAMING X (TORX Fan 3.0 散熱設計)                                  HK$3,999 ...
炒價食PS5著數D

今時今日一張打機用顯卡已經用左你2/3 預算

唔係必要的話真係唔好砌住

引用:
原帖由 kin6172001 於 2021-6-9 03:15 PM 發表

對電腦不太熟識,求Ching 指教什麼硬件配置,thx
多啲喇~對自己好啲~

廠機啦。。。。
你個budget買張GPU都有問題。

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-6-11 10:45 AM 發表

廠機啦。。。。
你個budget買張GPU都有問題。
Ching,呢台配置掂唔掂,Acer廠機

引用:
原帖由 kin6172001 於 2021-6-12 09:41 AM 發表

Ching,呢台配置掂唔掂,Acer廠機

電腦真的不建議在淘佬貫

盛衰交替,物極必反
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]