• 瀏覽: 16,412
  • 回覆: 23
6月約滿, 1月開始已經每日一電
到今日都係呢個價,  每月$117 x 24, 仲要得200M

諗住轉去HGC, 或者SMT, 但佢地都租線, 請問佢地售後服務OK 唔OK?
上唔到網, 會唔會收檢查費? 或者其他雜費?

熱賣及精選
我 都係hkbn200mb轉hgc1000mb!用左hgc6個月都無乜問題,冇問過售後服務😅

引用:
原帖由 qool666 於 2021-5-24 12:31 PM 發表

到今日都係呢個價,  每月$117 x 24, 仲要得200M

諗住轉去HGC, 或者SMT, 但佢地都租線, 請問佢地售後服務OK 唔OK?
200M應該係100蚊內

SMT係租HKBN線,不過1000mb 都只係108
平hkbn好多,用落一樣

Sent 完 cut form 之後即刻有得平。

200mb 貴

有冇人知send完cut form後d價錢呀……

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-5-30 10:26 AM 發表

有冇人知send完cut form後d價錢呀……
應該同之前一樣!我試過!

send 完 cut form 之後都要接佢電話,記得要呻個價錢太貴。

今日打嚟,$109 500M

引用:
原帖由 檸檬鮮奶雪糕 於 2021-5-25 06:01 PM 發表

SMT係租HKBN線,不過1000mb 都只係108
平hkbn好多,用落一樣
你就好呀我半年前想用都要158(最緊睇都喺158蚊)

引用:
原帖由 qool666 於 2021-5-24 12:31 PM 發表

Cut form後個價
$97 200M 24個月
$109 500M 24個月
$139 1000M 24個月

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-7-17 08:34 AM 發表

Cut form後個價
$97 200M 24個月
$109 500M 24個月
$139 1000M 24個月
100m是多少

引用:
原帖由 DQFUKUYAMA 於 2021-7-17 06:15 PM 發表

100m是多少
已經沒有100M選擇了

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-7-18 10:02 AM 發表

已經沒有100M選擇了
100M 用開就繼續有, 新裝應該無!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]