• 瀏覽: 4,985
  • 回覆: 23
砌機好還是套裝機好,主機個箱如打機是否不能買細?

熱賣及精選
引用:
原帖由 my18 於 12-5-2021 15:47 發表

打咩野機先

算把啦, 而家 顯示卡炒到太空價

引用:
原帖由 my18 於 2021-5-12 03:47 PM 發表

唉!如不趕用真是不要砌住,現在顯卡貴咗很多,其他硬件都貴了

盛衰交替,物極必反
炒價$5K 買部PS5/xbox算把啦

PS5同XBOX都要等大抽獎

個仔要打online.之前用notebook.幾年後.粒制壞左,比F整完粒制之做後冚返蓋著唔到機,重話LoLo地,話多數燒底板,仔話唔要notebook.所以要買返部台機

引用:
原帖由 my18 於 2021-5-12 03:47 PM 發表

問過啲礦工未?人地買部貨車黎揾食,你買黎去旅行

🥜者清,局者迷🗨( ̄Д ̄)y🚬  全公司已打科興💉💉💪
✌️
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
引用:

依家除非你係有必要出新主機, 如果唔係 建議你可以等得嘅話 等多半年後先再諗!

引用:

砌機,要少三萬

引用:
原帖由 my18 於 2021-5-12 04:58 PM 發表

個仔要打online.之前用notebook.幾年後.粒制壞左,比F整完粒制之做後冚返蓋著唔到機,重話LoLo地,話多數燒底板,仔話唔要notebook.所以要買返部台機
NB 都可以唔打開,插mon 插keyboards 插mouse 當枱機用, 墊mon底唔錯…

引用:

廠機ASUS ROG、DELL XPS 8940、
lenovo legion tower 5i,1萬至萬七八,
規格唔錯,唔洗食炒價,但以上都唔細部。

打普通 online  或者 唔係大作
I5 9代  以上
16gb ram (最好上 32GB)
1650 super

這是最基本啦

打機晒時間

玩住xbox one x 先啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]