• 瀏覽: 30,800
  • 回覆: 44
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 lesteroot_2006 於 2021-6-14 12:07 AM 發表

私樓1000M包MYTV電話397

熱賣及精選
引用:
原帖由 lawlapkay 於 2021-6-13 04:36 PM 發表

都算平500M我住私樓98蚊100M
我100M$145🙄

我用緊$98,200MB,有埋電話加Mytv,不過黎緊10月到期,佢打黎開價成$155

引用:
原帖由 Ylov 於 2021-6-15 01:02 AM 發表

我100M$145🙄
填咗cut form未

今時今日仲用100M,個個都用1000M 價錢100蚊樓下。
擺明搵舊客戶笨,唔cut佢都對唔住自己。

引用:
原帖由 前往消失 於 2021-6-16 11:20 PM 發表

我用緊$98,200MB,有埋電話加Mytv,不過黎緊10月到期,佢打黎開價成$155
我同你一樣呀
之後就$109 500m

簽3年, 當人ON9
就算呢個價OFFER 係1000MB都唔簽啦, 3年

引用:
原帖由 前往消失 於 2021-6-16 11:20 PM 發表

Cut form後個價
$97 200M 24個月
$109 500M 24個月
$139 1000M 24個月

引用:

我用緊128,100MB,有埋電話加Mytv,佢一開我199,之後開170
我唐樓

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-7-17 08:33 AM 發表

Cut form後個價
私樓?有冇包其他野?

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-7-17 08:33 AM 發表

Cut form後個價
頭先香港寬頻打來原本之前在網上續98蚊7月1號再睇就冇再過價點不知頭先打電話俾我再開我價138蚊一個月我話太貴之後再等佢一陣就可以用番98蚊這個價

引用:
原帖由 黑之牙 於 2021-7-19 05:31 PM 發表

私樓?有冇包其他野?
公屋
淨上網

引用:
原帖由 lawlapkay 於 2021-7-19 06:08 PM 發表

頭先香港寬頻打來原本之前在網上續98蚊7月1號再睇就冇再過價點不知頭先打電話俾我再開我價138蚊一個月我話太貴之後再等佢一陣就可以用番98蚊這個價
最後三個月你SEND CUT FORM
之後網上續約個價就自動會平
你睇到最後一個月先續都未遲

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-7-31 09:17 AM 發表

最後三個月你SEND CUT FORM
之後網上續約個價就自動會平
你睇到最後一個月先續都未遲
我知,我2002年開始用就知我今年4月已經send 在cut form(現在已經98蚊續約咗)HKBN 常常最後過個月先最平今次續約最後2個月都同一個價

引用:
原帖由 lawlapkay 於 2021-7-31 06:05 PM 發表

我知,我2002年開始用就知我今年4月已經send 在cut form(現在已經98蚊續約咗)HKBN 常常最後過個月先最平今次續約最後2個月都同一個價
上一次續約,最後三個月都係同價,只係贈品唔同

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]