• 瀏覽: 25,643
  • 回覆: 57
  • 追帖: 3
一般公屋用開8月到期,請問依家舊客HKBN續約係咪一定要簽3年約?(冇2年)
$119/月x3年100M+myTVsuper貴唔貴?

熱賣及精選
貴呀,200M都係98蚊,都係包MYTV

啱啱續咗兩年$104, 100M + 電話 + MYTV, 私樓。

引用:
原帖由 bluejays 於 2021-4-30 12:09 AM 發表

啱啱續咗兩年$104, 100M + 電話 + MYTV, 私樓。
咁嘅價仲有電話用幾好喎.

引用:
原帖由 bluejays 於 2021-4-30 12:09 AM 發表

私樓有呢個價真係好抵呀

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-4-30 23:26 發表

私樓有呢個價真係好抵呀
我媽用咗5年,兩個幾月前交咗cut form,  等佢call N 咁多次, 最後拉鋸到最後3個禮拜先 say yes.

其實我自己用咗佢哋100M 4年再加1G 4年,到舊年先因 cut budget, 自己屋企先轉有線200M.

我想知公屋續約500M而家最平係幾錢??

引用:
原帖由 bluejays 於 2021-4-30 11:41 PM 發表

我媽用咗5年,兩個幾月前交咗cut form,  等佢call N 咁多次, 最後拉鋸到最後3個禮拜先 say yes.

其實我自己用咗佢哋100M 4年再加1G 4年,到舊年先因 cut budget, 自己屋企先轉有線200M.
咁多年都係咁傾,愈近約滿日愈平,直至你交cut form佢先畀最低價留你...

小弟仲有個半月到期,200M包mytv,剛send黎平均108兩年,再等下有無得平

引用:
原帖由 bluejays 於 2021-4-30 11:41 PM 發表

你個PLAN唔要電話係幾錢呀??

引用:
原帖由 窮醜廢毒 於 2021-5-2 09:45 PM 發表

小弟仲有個半月到期,200M包mytv,剛send黎平均108兩年,再等下有無得平
有冇SEND cut form

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-5-3 22:23 發表

你個PLAN唔要電話係幾錢呀??
唔知,冇問過,亞媽一定要家居電話。

引用:

🤬今日續$155,得mytv,100m,wifi管家

引用:
原帖由 Ylov 於 2021-5-7 09:58 PM 發表

🤬今日續$155,得mytv,100m,wifi管家
請問乜嘢係wifi管家?

引用:
原帖由 alee001 於 2021-5-7 10:06 PM 發表

請問乜嘢係wifi管家?
router,因router太舊諗住換咗再轉1000m,佢就sell呢個plan,當刻諗住比原本貴幾蚊,佢上嚟set唔洗煩,因我it白痴,入嚟見咁多人話$99,我每次續都比上次貴

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]