• 瀏覽: 3,674
  • 回覆: 23
  • 追帖: 2
當然唔係指 iphone , samsung,
ssd, ram , ext hd 呢類係咪冇份?

熱賣及精選
引用:
原帖由 khankk 於 13-4-2021 19:10 發表

你用消費劵去飲飲食食留cash買電腦硬件啦

山不轉路轉,路不轉人轉

引用:
原帖由 khankk 於 2021-4-13 07:10 PM 發表

某本地主流購物網站
吾揀牌子同價錢的話
有齊以上需求產品🤫

針寶,中田咁大間,無理由無emoney卦

引用:
原帖由 louie186 於 2021-4-14 04:23 PM 發表

針寶,中田咁大間,無理由無emoney卦
針寶連EPS刀盡量唔收,嘢嘢現兜兜交易

🥜者清,爨者迷🗨( ̄Д ̄)y🚬每逢佳節倍確診
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
把手握緊,裡頭什麼也沒有;而鬆開手,你所擁有的是一切。
消費券係分五個月發放,即係每月一千,平時食飯或買日常用品之類都用左啦,你留返d cash五個月就買乜春都得啦...

引用:
原帖由 productdesigner 於 2021-4-14 05:44 PM 發表

針寶連EPS刀盡量唔收,嘢嘢現兜兜交易
每種電子交易平台都要抽手續費,Alipay初初唔收依家都收十足,做生意緊係最好收CASH啦,又可以(X)稅....任你LOOK咭唔收手續費果D鋪食水深呀

好簡單, 搵間相熟的店鋪, 可以收消費卷的, 給少少服務費, 把消費卷兌現金. 

引用:
原帖由 Juno9 於 2021-4-14 08:37 PM 發表

消費券係分五個月發放,即係每月一千,平時食飯或買日常用品之類都用左啦,你留返d cash五個月就買乜春都得啦...
好似話改左分2個月派2千5
但最終點派係政府未公布

引用:
原帖由 明日真香 於 2021-4-15 06:02 PM 發表

但最終點派係政府未公布
咁就好得多。

收到錢先再諗啦

小心 閃親
得閒飲兩杯
唔該介紹d好野食黎吖
收到錢之後買日用品然後上carousell轉咗佢

Do you feel the heartbeat of land?
間間都話要收現金 / EPS.. 真係唔覺有話收Alixxxx / Wexxx / Octxxx 

黃金/高登果三間大野3C店有無人問過?

引用:
原帖由 明日真香 於 2021-4-15 06:02 PM 發表

但最終點派係政府未公布
話說, 我都想用消費券買多兩隻HDD看下門口, 做backup

引用:
原帖由 atomz 於 2021-4-15 11:31 PM 發表

話說, 我都想用消費券買多兩隻HDD看下門口, 做backup
要果間鋪可以用電子錢包先得喎
我已經開始留意有咩食肆可以用八達通
諗住全部用來食飯就算

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]