• 瀏覽: 5,974
  • 回覆: 10
我交緊$237 HKBN 200MB包 mytvsuper gold
我6月到期, 佢1月已經開始煩我. 報價貴而家$100
到最近打黎話可以keep返$237, 連moov
呢度爬文, 先發現寬頻1000MB, 都只係$200 以下
我住私樓, $200以下都可以去到1000MB嗎?

另外, 如果要返mytvsuper gold , 係咪無得減?

熱賣及精選
你個Mytv Gold, 就算有咗Mytv本版都要加$99一個月,你減咗佢就即刻變做$137. HKBN 私樓續約應該可以$9X.

原來私樓都可以平, 謝謝師兄

引用:
原帖由 qool666 於 2021-4-12 11:02 PM 發表

我交緊$237 HKBN 200MB包 mytvsuper gold
我6月到期, 佢1月已經開始煩我. 報價貴而家$100
到最近打黎話可以keep返$237, 連moov
呢度爬文, 先發現寬頻1000MB, 都只係$200 以下
我住私樓, $200以下都可以去到1000MB嗎?

另外, 如果要返mytvsuper gold , 係咪無得減?
我剛3月到期,佢哋早4-5個月前已經不停打黎,我本身諗住取消吾再續,因成240/月太貴,其他公司都係120左右,后來經過幾次討價還價,平均拉暈160樓下成交。我都係私樓,現在個plan 都係1000M + myTv 但我完全吾睇tvb, 所以呢個對我黎講無任何特別

我覺得佢地仲可以再平d,  但佢都肯減算係咁,都應該比人賺番小小維皮既

我上年用Hkbn 200mb連家居電話到1月續期都要117!後來轉左去hgc就$90

引用:
原帖由 qool666 於 2021-4-13 12:10 AM 發表

原來私樓都可以平, 謝謝師兄
有得再平少少 上smc 網check 返自己位置就知

最後個sales報$13x ,500MB,個sales 態度唔似想留客,反而同我講誠意喎,又同我講個公司quota有限,唔要的話比其他人。
最後我選擇打去客戶服務取消左

引用:
原帖由 timlee673 於 2021-4-15 03:06 PM 發表

我上年用Hkbn 200mb連家居電話到1月續期都要117!後來轉左去hgc就$90
呢個價,無敵

引用:
原帖由 qool666 於 2021-4-18 10:45 PM 發表

最後個sales報$13x ,500MB,個sales 態度唔似想留客,反而同我講誠意喎,又同我講個公司quota有限,唔要的話比其他人。
最後我選擇打去客戶服務取消左
轉左台未?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]