• 瀏覽: 7,394
  • 回覆: 13
話說喺討論區爬咗好多問見到最便宜嘅續約
$98 1000MB, 24個月合約送800蚊超市現金券,即係平均價月費$64.6

打去拗爛腳唔肯做俾我,之前戇居居應承咗88蚊月費,乜都冇簽咗約,好彩睇到網上啲人推介,即刻打去取消續約,月尾又有人打嚟sell番88蚊乜嘢都冇得送,我即時吊爆佢,我話人哋六十幾蚊

個sales話冇問題88蚊1000mb送六百五十蚊超市現金券,30個月合約,我驚中伏,話畀佢聽過咗復活節先打畀佢,結果過咗復活節打畀佢,佢話公司而家只可以做88蚊1000mb送四百蚊超市現金券30個月合約,吊佢一輪之後個sales啲先至死死地氣話照佢之前嘅報價,幫我做返個合約

88蚊1000mb送六百五十蚊超市現金券,30個月合約,平均價$66.3, sales仲話4月指引全部加返曬價,想續約嘅人千祈唔好再猶豫,否則蘇州過後冇艇搭

熱賣及精選
引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2021-4-10 07:58 發表

$98 1000MB, 24個月合約送800蚊超市現金券,即係平均價月費$64.6

打去拗爛腳唔肯做俾我,之前戇居居應承咗88蚊月費,乜都冇簽咗約,好彩睇到網上啲人推介,即刻打去取消續約,月尾又有人打嚟sell番88蚊乜嘢都冇得送,我即時吊爆佢,我話人哋六十幾蚊

個sales話冇問題88蚊1000mb送六百五十蚊超市現金券,30個月合約 ...
加唔加價對我無所謂,已經約咗下個禮拜收Modem!

引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2021-4-10 07:58 AM 發表

個sales話冇問題88蚊1000mb送六百五十蚊超市現金券,30個月合約 ...
你仲平我幾蚊喎!

我舊約 $168 (公屋 PSN 優惠平均每月 $112),30 個月約

今次新約 4 月 4 日開始,$98  30個月 ,送 3600 club 分換 $800 超市禮券 (尋日已經換左超市券)平均每月 $71 .......

覺得岩價我就收貨,唔岩價咪轉台走人,就係咁簡單!😁

引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2021-4-10 07:58 AM 發表

請問有無sale電話提供,我6月尾到期剛打黎話要$138*30,我回佢做唔到$100以下我轉台。

引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2021-4-10 07:58 發表

引用:
原帖由 大時代重臨 於 2021-4-10 09:25 AM 發表

講真寬頻質素咁多間我都用過,的而且確係佢最穩定係HKT,以前用香港寬頻誇張到睇大陸劇係咁窒,和記係好平呀69蚊24個月合約加一蚊包埋家居電話,但係久唔久就係咁斷線,便宜但沒有質素,所以今次雖然距離最便宜嘅plan貴咗幾蚊,不過個人嚟講都覺得值

引用:
原帖由 大時代重臨 於 2021-4-10 09:25 AM 發表

一樣, 終於可以同網上行講BYEBYE, 以前獨市既網上行而加終於同佢一刀砌!

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-4-10 01:00 PM 發表

你仲平我幾蚊喎!

我舊約 $168 (公屋 PSN 優惠平均每月 $112),30 個月約

今次新約 4 月 4 日開始,$98  30個月 ,送 3600 club 分換 $800 超市禮券 (尋日已經換左超市券)平均每月 $71 .......

咁快入左你CLUB戶口啦,我要黎緊星期五先開始。

樓主請問有冇sales聯絡電話

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-4-10 01:00 PM 發表

你仲平我幾蚊喎!

你呢個plan其實係有24個月合約,平均加埋係唔過$65

引用:
原帖由 大時代重臨 於 2021-4-10 09:25 發表

咪係,傻仔先會信

一日藍絲 終身藍絲
引用:

請問點問到呢個價?我公屋續約,佢話要19x!

唔send cut form, 全部Offer都係加價, 1000M fibre

私樓舊約 $178 + $1000超市 (24個月合)

Send完cut form一個禮拜內有電話 offer -->
私樓新約 $138 + 3600 pts (= $800超市現金) (24個月合)

私樓做到呢個價, 我都即刻續啦, 費事再傾

死電?只識加價,以補貼99妖視嚴重虧蝕!

支持有線寬頻與mytv gold合作,更強力打擊死電 / 過氣賤視 / 99妖視!

2021東京奧運年 歐亞大升年
抵制99妖視反中宣淫 殘民自肥
支持TVB愛國愛港起跑線!
抵制特屍拉虛幣!
支持豐田氫氣動力迎奧運!
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]