• 瀏覽: 6,214
  • 回覆: 10
  • 追帖: 2
HKBN 就到期, 公屋續約 offer $169 (1000m + mytv),  學得貴想轉走, HGC ok 嗎?

熱賣及精選
我用左hgc四個月!暫時唔覺有咩問題!

一分錢一分貨

1000m 用唔用到,用唔到就無用

黃色不是你的專利
引用:
原帖由 nudelife0 於 2021-4-22 08:18 AM 發表

1000m 用唔用到,用唔到就無用
其實唔打機,正常上網,100M都夠晒
但係續約已經冇晒呢D Offer
我上一次續約,最低消費都200M
下期續約,已經去到500M,再沒有100M同200M比你揀

引用:
原帖由 timlee673 於 2021-4-19 04:03 PM 發表

我用左hgc四個月!暫時唔覺有咩問題!
HGC sales offer: 1000m + mytv + ip phone + 24 months--->$119/month

已 send cut form, HKBN new offer: 200M + mytv + 24 months -->$96/month

你HKBN想升級,一定要轉公司
因為人地要同你拉過條線,搵師父
所以要升級價錢係貴!
除非第2間
因為HKBN只包1次安裝費唔洗錢
第2次叫佢安裝,應該要收費

i'm 攪攪震
引用:
原帖由 lemons 於 2021-5-5 02:20 AM 發表

HGC sales offer: 1000m + mytv + ip phone + 24 months--->$119/month
你可以試吓唔要myTV睇吓做唔做到99!

引用:
原帖由 timlee673 於 2021-5-5 09:59 AM 發表

你可以試吓唔要myTV睇吓做唔做到99!
屋企人要 mytv!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]