• 瀏覽: 3,669
  • 回覆: 87
本主題由 peterchan 於 2021-4-11 11:07 AM 關閉
熱賣及精選
引用:
原帖由 hingppt 於 2021-4-7 10:41 PM 發表

真係唔明白點解香港買隻平價火牛都要400幾以上 

喺淘寶買隻屎窟花銅牌都是約300元港幣,代理真係要好好反省。
火牛平,但間屋和裝修好貴,慳小唔慳大,係中國人特質。

引用:
原帖由 hingppt 於 2021-4-7 22:41 發表

真係唔明白點解香港買隻平價火牛都要400幾以上 

喺淘寶買隻屎窟花銅牌都是約300元港幣,代理真係要好好反省。
火牛真係唔好貪平,爆炸都似!我都成日淘寶,但係火牛都係博唔過!

一日藍絲 終身藍絲
引用:
原帖由 hingppt 於 2021-4-8 09:48 PM 發表

咁勁嘅電腦都係用260W電源供應器

https://www.dell.com/zh-hk/work/shop/工作站的-isv-認證與最佳化/precision-3440-small-form-factor/spd/precision-3440-workstation/fws3440-d1720 ...
你咪玩啦,佢部廠機黎㗎,軟硬全部調到低壓,普通i7機用260w同等死無分別

引用:
原帖由 hingppt 於 2021-4-8 09:48 PM 發表

咁勁嘅電腦都係用260W電源供應器

https://www.dell.com/zh-hk/work/shop/工作站的-isv-認證與最佳化/precision-3440-small-form-factor/spd/precision-3440-workstation/fws3440-d1720 ...
謝謝你,C兄可能被褊啦,但金次我懂買有牌的火牛啦。

引用:
原帖由 timothywongting 於 2021-4-9 05:08 PM 發表

火牛真係唔好貪平,爆炸都似!我都成日淘寶,但係火牛都係博唔過!
我理解如果在香港買400文的火牛是很危險的

引用:
原帖由 louie186 於 2021-4-9 06:29 PM 發表

你咪玩啦,佢部廠機黎㗎,軟硬全部調到低壓,普通i7機用260w同等死無分別
你無知唔緊要
但係唔好扮曬嘢
本身有電源計
用幾多電最高用幾多火一清二楚

有時代理就是咁可悲 
當自己火牛賣得貴時
衹要唱衰別人就誤以為其他人會信

引用:
原帖由 louie186 於 2021-4-9 06:29 PM 發表

好好笑,要一起笑: 樓主話佢個火牛頂到105度,
我就問啦,佢邊部電腦啲底板cpu ram hdd....,頂到105?

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 hingppt 於 2021-4-9 07:46 PM 發表

你無知唔緊要
但係唔好扮曬嘢
本身有電源計
用幾多電最高用幾多火一清二楚

有時代理就是咁可悲 
當自己火牛賣得貴時
衹要唱衰別人就誤以為其他人會信
都唔知邊個無知
唔岩你上power  calculator 計比我睇i7機點計260w出黎

引用:
原帖由 timothywongting 於 2021-4-9 05:08 PM 發表

無事既,隻牛頂度105度,CPU hdd 機箱燒西,隻牛都可以繼續運作。

引用:
原帖由 dAHeNrY 於 7/4/2021 11:38 PM 發表

你用到5年先好講野
Super Flower係大牌子亦有做代工,呢隻耐用否就唔知.

引用:
原帖由 reddogdog 於 2021-4-10 12:25 PM 發表

Super Flower係大牌子亦有做代工,呢隻耐用否就唔知.
我地用過無問題先話ok,唔似樓主未用過就介紹比人,簡直就靠害,信佢一成都死得。

引用:
原帖由 dAHeNrY 於 2021-4-10 12:03 PM 發表

無事既,隻牛頂度105度,CPU hdd 機箱燒西,隻牛都可以繼續運作。
燒就未必燒,P4年代都有煎蛋事件,最多咪半個鐘頭死一次機

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]