• 瀏覽: 7,613
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
HKT100M7月到期想轉HKBN有無好介紹?

熱賣及精選
hkbn冇咩好介紹,新客有d貴

我都就完約,想問hkbn有咩靚plan

天地有正氣, 我至鍾意放臭屁........
引用:
原帖由 rioli 於 2021-4-2 06:57 PM 發表

我都就完約,想問hkbn有咩靚plan
交完cut form聽講1000M $138

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-4-2 08:14 PM 發表

交完cut form聽講1000M $138
好貴

引用:
原帖由 lawlapkay 於 2021-4-3 01:17 AM 發表

好貴
一係就轉PCCW,$105 1000M

引用:
原帖由 malu301 於 2021-4-1 10:13 PM 發表

HKT100M7月到期想轉HKBN有無好介紹?
我喺另外一個帖分享過呢間垃圾公司嘅不快經歷,講真佢嘅internet backbone特別差,尤其出海外同返大陸,好多時都會窒下窒下,價錢收得貴,質素又差,我啱啱先做咗網上行1000m月費88蚊送650蚊超市現金券,就算大家一樣價錢,我寧願網上行都唔會用呢間垃圾公司

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-4-3 10:56 AM 發表

一係就轉PCCW,$105 1000M
我現在屋企用緊

引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2021-4-3 12:48 PM 發表

我喺另外一個帖分享過呢間垃圾公司嘅不快經歷,講真佢嘅internet backbone特別差,尤其出海外同返大陸,好多時都會窒下窒下,價錢收得貴,質素又差,我啱啱先做咗網上行1000m月費88蚊送650蚊超市現金券,就算大家一樣價錢,我寧願網上行都唔會用呢間垃圾公司
簽幾多個月?都算平

引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2021-4-3 12:48 PM 發表

師兄,請問你是續約定新由HKBN轉網上行1000m?謝謝。

88, how can you so cheap?

public house?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]