• 瀏覽: 2,094
  • 回覆: 15
本主題由 peterchan 於 2021-3-22 05:48 PM 分類
求大神解答 微星水貨顯卡壞左邊道維修 

熱賣及精選
引用:
原帖由 好色玩股 於 2021-3-22 05:42 PM 發表

微星有香港代理行貨, 所以應該沒有全球維修保, 你真係要知道你手上的微星水貨顯示卡 是喺邊個地區運嚟香港賣, 你分分鐘要寄返去 原有地區先至做到保養!

你可以 致電香港區嘅 微星 代理會否幫你做維修, 當然就算會同你維修都會收取費用啦。

或者你可以 去外國嘅微星官網 睇下有冇聯絡方法, 如果有嘗試email畀佢哋將你嘅問題說出嚟睇下佢可否幫你解決!

買水貨顯卡盡可能 購買到的話就購買有全球保養的產品!

上過漢科 俾錢都唔整

水貨即係冇代理冇保固冇人整...

引用:
原帖由 好色玩股 於 2021-3-22 05:42 PM 發表

內地有唔少維修顯咭公司, 其實係乜電腦野都整, 呢個youtuber啲維修咭技術幾好, 我覺得佢都幾老實, 你自己試下聯絡下佢

https://www.youtube.com/channel/UCk6Qh5-p3a5Mc-g59dFqygw

引用:
原帖由 alee001 於 2021-3-22 09:37 PM 發表

水貨即係冇代理冇保固冇人整...
傻人都知道,買完先問

引用:
原帖由 好色玩股 於 2021-3-22 06:04 PM 發表

上過漢科 俾錢都唔整
代理唔整都好正常, 一嚟佢無零件, 二嚟佢地只係做board level, 係唔係都換板, 攞住塊壞板同廠claim, 所以水貨係唔會同你晒時間

買水貨要有total loss覺悟

引用:

邊個國家返黎嘅水貨咪送返邊個國家維修囉

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-3-23 10:28 AM 發表

買水貨要有total loss覺悟
但呢到有位淘仔六串一成日叫人買淘佬芒喎,但到了手又不著機就鬼咁嘈,都唔知為乜?

引用:

邊到來就去返邊到整

引用:
原帖由 leungmanman 於 2021-3-23 12:20 PM 發表

但呢到有位淘仔六串一成日叫人買淘佬芒喎,但到了手又不著機就鬼咁嘈,都唔知為乜?
果邊包維修運費都煩,一堆文件要搞先比運

水貨咁平預你買過副新, 行貨貴少少就有得比你一換一, 自己取捨!

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2021-3-22 10:03 PM 發表

內地有唔少維修顯咭公司, 其實係乜電腦野都整, 呢個youtuber啲維修咭技術幾好, 我覺得佢都幾老實, 你自己試下聯絡下佢

https://www.youtube.com/channel/UCk6Qh5-p3a5Mc-g59dFqygw
顯卡寄到番大陸?
打稅打到暈嘛

张五常博客:
「中国发展得那么快,资金从何而来呀?」「九十年代初期不少外资到中国投资于房地产,九十年代后期房地产之价暴跌,这些资金转到中国人的手上。」
挖幣先會買水貨顯卡...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]