• 瀏覽: 2,192
  • 回覆: 14
諗住睇吓仲有冇3000系顯卡廠機揀,點知Dxll, HB lenono都冇得賣?

熱賣及精選
引用:
原帖由 alee001 於 2021-3-18 22:48 發表

諗住睇吓仲有冇3000系顯卡廠機揀,點知Dxll, HB lenono都冇得賣?
去凶宅,白老滙睇吓有無?

一日藍絲 終身藍絲
引用:
原帖由 timothywongting 於 2021-3-18 10:55 PM 發表

官網都冇0售點會有...

你果幾隻牌子都只係主打商用或家用文書機,又點會有你想要既3000系卡吖。

搵打機用廠機,睇Alienware 或MSI果類罷。

小心 閃親
得閒飲兩杯
唔該介紹d好野食黎吖
引用:
原帖由 alee001 於 2021-3-18 10:48 PM 發表

Hp omen 系列
Dell alienware 或 XPS 系列
Lenovo Legend系列
全部冇咩?

高階廠機系列有價冇得賣。

第一日買高階廠機? 
從來都係要訂貨
要就等

小心 閃親
得閒飲兩杯
唔該介紹d好野食黎吖
引用:
原帖由 MuTeKi 於 2021-3-19 09:48 AM 發表

https://www.dell.com/en-hk/shop/desktops-all-in-ones/xps-8940/spd/xps-8940-desktop/xps8940-d2772r

呢個model 有RTX 3070
唔知係咪地區問題...
dell.com/en-hk/shop... 有得買
dell.com/zh-hk/shop... 冇得買

引用:
原帖由 alee001 於 2021-3-19 11:49 AM 發表

唔知係咪地區問題...
dell.com/en-hk/shop... 有得買
dell.com/zh-hk/shop... 冇得買
你個兩條link 係同一條link, 睇唔到你講乜野有貨無貨

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2021-3-19 11:59 AM 發表

你個兩條link 係同一條link, 睇唔到你講乜野有貨無貨
係咪中英文版問題?
https://www.dell.com/zh-hk/shop?~ck=bt

引用:
原帖由 timothywongting 於 2021-3-18 10:55 PM 發表

全部都有出,不過在 中國大陸! 淘寶買,自己裝windows繁體

肥花同旋轉有水貨MSI, Acer i7 + rtx3060 一皮有找

3060都可以刷 bios解鎖crypto
要特定插port 0, Windows先work咪成堆oem機捧返去整備囉

Do you feel the heartbeat of land?
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]