• 瀏覽: 2,644
  • 回覆: 8
主要畫圖, 執相, 得閒打下LOL 或者預用黎玩暗黑破壞神4
畫圖軟件,infraworks 360 , autocad, microstation, civil 3D and Fuzor, photoshop

附件

f872c30c-6d8b-442a-a638-5aee1a15d638.jpg(115.19 KB)

2021-3-5 12:21 PM

熱賣及精選
引用:
原帖由 flyingdog777 於 2021-3-5 12:21 PM 發表

主要畫圖, 執相, 得閒打下LOL 或者預用黎玩暗黑破壞神4
畫圖軟件,infraworks 360 , autocad, microstation, civil 3D and Fuzor, photoshop
聽聞11代會在3月16日 開發佈會!

11代都就出啦,依家先嚟出10代 list ? 不過如果你 鍾情 出十代嘅話,我相信鋪頭對你這個決定非常感恩!

如果 你使用嘅軟件, 對多核心運算有利嘅話, 建議你考慮amd!

3060 越黎越貴啦

唔係掛, 我上年11月頭買過張雙風扇zotac 3070, 當時係$4180, 而家啲顯咭升到痴撚線

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2021-3-5 10:12 PM 發表

唔係掛, 我上年11月頭買過張雙風扇zotac 3070, 當時係$4180, 而家啲顯咭升到痴撚線
單買係呢個價成部砌先有平.....都要五千幾張

係揀都唔會揀呢個時候砌機啦
所有零件貴左30% UP

引用:
原帖由 月之民 於 2021-3-6 11:23 AM 發表

是顯卡貴了很多,其他差不多

盛衰交替,物極必反
引用:
原帖由 月之民 於 2021-3-6 11:23 AM 發表

ram同cpu已經加完又加啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]