• 瀏覽: 4,299
  • 回覆: 17
  • 追帖: 2
點解宜家N卡乜都無貨!就算有都炒貴幾K,究竟係廠商專登支牙膏,定係真係全部俾人收去挖礦?幾時先至有返正常價?

熱賣及精選
可能要等到50系顯示卡有得賣嘅時候

引用:
原帖由 zzhero 於 2021-3-1 11:42 PM 發表

點解宜家N卡乜都無貨!就算有都炒貴幾K,究竟係廠商專登支牙膏,定係真係全部俾人收去挖礦?幾時先至有返正常價?
去晒掘

引用:
原帖由 zzhero 於 2021-3-1 11:42 PM 發表

因應全球 進入5g年代, 所以係全球晶片大換血嘅時代, 我相信你要等機站 及其他 公共設施更換咗之後先至再有產能 供應。

價值觀唔同,如果買黎掘礦會覺一幻幾千濕濕碎

RTX3080掘礦陣列
https://www.youtube.com/watch?v=bsfH_2tHw_0&feature=emb_logo

🥜者清,爨者迷🗨( ̄Д ̄)y🚬每逢佳節倍確診
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
把手握緊,裡頭什麼也沒有;而鬆開手,你所擁有的是一切。
樓主我諗你都有排等, 上年尾都仲好啲, 而家我睇返我上年11月買個張3080 (gigabyte), 當時買個價$71xx, 今天差唔多$13K

你揼錢出嚟炸加密幣市場令BTC同其他加密幣仙都唔仙 礦工自然會離場

Do you feel the heartbeat of land?
引用:
原帖由 MuTeKi 於 2021-3-2 12:06 PM 發表

樓主我諗你都有排等, 上年尾都仲好啲, 而家我睇返我上年11月買個張3080 (gigabyte), 當時買個價$71xx, 今天差唔多$13K
咁即係純乾升,到有貨到時應該好快落

我估等bitcoin跌到USD20000以下,啲卡先會跌

買嚟唔係挖礦就係打機,唔幹住用咪等吓囉...

引用:

好多人都只係想正價買隻5支火柴頭

去晒呢度

引用:
原帖由 elfland 於 2021-3-2 16:46 發表

我估等bitcoin跌到USD20000以下,啲卡先會跌
所以,絕對支持中國內蒙古禁止挖礦之後全內地禁挖!最後禁止虛幣!

2021年3月
intel tiger lake虎虎生威!
intel rocket lake火箭飛升!
與qualcomm打擊毒果 / AMD / TSMC台毒!
有中國,有intel,世界才有奧運,才有希望!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]