• 瀏覽: 6,703
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
https://drive.google.com/file/d/1CgfulNs1YTRoVEX_AGYE3qzQQxB-igWf/view?usp=sharing

各位大哥,師兄幫幫忙

有無人知點樣可以下載這個 22GB 的檔案

熱賣及精選
引用:
原帖由 qscwdvef 於 2021-2-26 11:32 AM 發表

https://drive.google.com/file/d/1CgfulNs1YTRoVEX_AGYE3qzQQxB-igWf/view?usp=sharing

各位大哥,師兄幫幫忙

你下載遇到乜嘢問題?

引用:
原帖由 qscwdvef 於 2021-2-26 11:32 AM 發表

各位大哥,師兄幫幫忙

係Google唔俾人下載喎,冇計

附件

Screenshot_20210225-231020_Gallery.jpg(258.4 KB)

2021-2-26 12:10 PM

唔知頭唔知路
會好奇害死貓
陣間個檔喺乜7各加肌蜜
半夜俾人踢門就無謂啦
都係等出閱讀報告先 😆

檔案其實係 4k A片

引用:
原帖由 qscwdvef 於 2021/2/26 12:44 發表

檔案其實係 4k A片
大 file size 你可以試試改file extension 為 .zip (不是真係zip檔)。

下載完之後,再人手改回正確的file extension(例如 .mkv)

大file直接d/l一斷線隨時又要重新呢過...用bt好啲。

登入Google先,然後才下載。

引用:
原帖由 alee001 於 2021/3/1 12:19 發表

大file直接d/l一斷線隨時又要重新呢過...用bt好啲。
google chrome 加個video downloader 的 extension應該有幫助.
否則要買付款的internet download manager (我用緊好多年了)

是咪咸片黎架?!!

首先要登入google先
跟住再click下載link,click頁面右上角3點 >加上星號
跟住回到你google帳戶內的「雲端硬碟」,
喺已加星號入面會搵到呢個檔案,喺呢度右click建立副本
建立副本完成就可用副本下載
.............................................................................

但呢個file我搞好耐都建立唔到副本,唔知乜問題

當然啦 4k的

我都係咁試好耐,最終就係咁樣所以上來問問

可以試下free download manager, 呢個都ok嘅。喺網上搵搵fdm

引用:
原帖由 qscwdvef 於 2021-3-15 04:04 PM 發表

當然啦 4k的
最後download到4K 咸片未?

呃水吹共慘5無黨,爛C狗 又黎搵食,正仆街!!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]