• 瀏覽: 3,158
  • 回覆: 31
買一部電腦
玩暗黑破壞神2
請各位比意見
謝謝

熱賣及精選
闇黑2?
當年我仲讀緊書喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 39chan 於 2021-2-23 09:47 PM 發表

買一部電腦
玩暗黑破壞神2
請各位比意見
謝謝
1 x Intel® Core Comet Lake-S i5-10400價錢:$1,225
1 x MSI MAG B460M Mortar Micro-ATX價錢:$920
1 x Crucial Ballistix 16GB (2 X 8GB) DDR4 3200MHz C16 - Black價錢:$695
1 x WD Black SN750 500GB M.2 PCIe NVMe 3.0 x4價錢:$599
1 x ASUS TUF Gaming X3 GeForce GTX 1660 Super OC Edition 6GB GDDR6價錢:$2,499
1 x Antec High Current Gamer Gold Series HCG 650W 80 Plus Gold Fully-Modular價錢:$719
1 x Thermaltake S100 Tempered Glass Micro-ATX - Black價錢:$399
1 x Be Quiet! Pure Rock 2 Black Edition CPU Cooler價錢:$269
1 x Microsoft Windows 10 Home 64 Bit 中文繁體版 完整版 USB價錢:$1,240
總計: $8,565

引用:
原帖由 39chan 於 2021-2-23 09:47 PM 發表

買一部電腦
玩暗黑破壞神2
請各位比意見
謝謝
預算幾多?

回覆 引用 TOP

買台1村人2手win7廠機夠有凸

回覆 引用 TOP

我廿幾年前都係用緊低配置PC來玩呢隻GAME,今時今日居然仲有人問???今時今日求其一部SMARTPHONE個配置都勁過晒啦係嗎?

回覆 引用 TOP

經典遊戲,重有冇出新版本?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 39chan 於 2021-2-23 21:47 發表

買一部電腦
玩暗黑破壞神2
請各位比意見
謝謝
獄火重生?
未有完整系統要求
只講只支援win10

應該支持4k解像

遲d先睇下咩要求囉
要等 ........ 都正常啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wkkenneth 於 2021-2-23 10:07 PM 發表

1 x Intel® Core Comet Lake-S i5-10400價錢:$1,225
1 x MSI MAG B460M Mortar Micro-ATX價錢:$920
1 x Crucial Ballistix 16GB (2 X 8GB) DDR4 3200MHz C16 - Black價錢:$695
1 x WD Black SN750 500GB M.2 PCIe N ...
昨日出腦場逛了一圈,1660s除十分缺貨外,有貨的鋪頭亦賣$3000起跳,現在的顯卡已經十分癲價。

引用:
原帖由 leungmanman 於 24-2-2021 08:32 發表

昨日出腦場逛了一圈,1660s除十分缺貨外,有貨的鋪頭亦賣$3000起跳,現在的顯卡已經十分癲價。
等intel 11代內顯都可以打下舊game, amd新U又冇內顯焗買卡

留意個OS支唔支援到隻GAME好過LA...

回覆 引用 TOP

引用:

買一部電腦
玩暗黑破壞神2
請各位比意見
謝謝
見佢講係舊engine高清化😑,啲動作刀係一格格,唔係3D engine刀唔駛乜勁機

https://www.youtube.com/watch?v=DRP62MGOrUo

🥜者清,爨者迷🗨( ̄Д ̄)y🚬每逢佳節倍確診
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
把手握緊,裡頭什麼也沒有;而鬆開手,你所擁有的是一切。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-2-24 10:06 AM 發表

等intel 11代內顯都可以打下舊game, amd新U又冇內顯焗買卡
咁不如嘗試考慮amd a p u系列

https://youtu.be/iNbr-CKIqi8

引用:
原帖由 xieling 於 24-2-2021 13:29 發表

咁不如嘗試考慮amd a p u系列
ZEN2架構喎, 好似唔係好抵咁

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-2-24 01:32 PM 發表

ZEN2架構喎, 好似唔係好抵咁
但係用intel cpu嘅內顯嚟打機 好似有啲 那個喎!

用intel你不如加多張入門嘅amd顯示卡或者nvidia嘅入門顯示卡啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]