• 瀏覽: 15,560
  • 回覆: 28
  • 追帖: 2
我7月到期,用緊138/300mb,而家開我138/1000mb,我冇SO佢,因為呢區見到有師兄傾到成千COUPON,再DUM一DUM佢先,驚中伏。

熱賣及精選
引用:
原帖由 林珍兒 於 2021-2-17 21:20 發表

出面其他上網都係百零蚊1000M,double 價錢⋯⋯用左10幾年,應該比最多優惠舊客先架嘛⋯⋯佢地做法相反⋯⋯
我同你情況差不多
都係十幾年舊客
就到期
續約價夠膽死開我$2xx 簽兩年
真係同佢講多兩句都嘥氣
當我水魚呀
到期後考慮SXT
都係一舊水(1000M光纖) 簽兩年

引用:
原帖由 tandom_2007 於 2021-2-28 11:30 PM 發表

我同你情況差不多
都係十幾年舊客
就到期
續約價夠膽死開我$2xx 簽兩年
真係同佢講多兩句都嘥氣
當我水魚呀
到期後考慮SXT
都係一舊水(1000M光纖) 簽兩年
佢哋個續約部d人直情同公司倒米⋯⋯😂
作為普通人理解,如果係舊客熟客,當然比最好既優惠,佢哋就相反⋯⋯

引用:
原帖由 林珍兒 於 2021-2-28 23:34 發表

佢哋個續約部d人直情同公司倒米⋯⋯😂
作為普通人理解,如果係舊客熟客,當然比最好既優惠,佢哋就相反⋯⋯
講得無錯
舊客越耐
水魚價越勁
完全唔會珍惜

引用:
原帖由 林珍兒 於 2021-2-17 09:20 PM 發表

出面其他上網都係百零蚊1000M,double 價錢⋯⋯用左10幾年,應該比最多優惠舊客先架嘛⋯⋯佢地做法相反⋯⋯
係喎.。如果你唔問呢佢哋只會真係越嚟越貴,講真㗎你喺呢度爬文啦我以前喺度爬文啦拎2000百佳現金卷,$158減埋嗰$2000現金卷除返24個月都唔使$80仲要一1000m,今次如果續約貴嗰啲錢嘅話我唔會要

引用:
原帖由 ABLX90 於 2021-2-18 08:09 PM 發表

我7月到期,又是開續約價268。
真係睬佢都有味 
我都差不多!但昨天樓下問香港寬頻都要298/月😰

router 出 wifi得幾廿MB?睇嚟你個router最多行到100MB,換router

引用:
原帖由 wanwh 於 2021-2-19 11:26 PM 發表

2年前300M寛頻成日死, 出cut form 不再用, 就offer1000M 平均78*24, 現在要258 / month, 正想找有沒有其他ISP 轉
1000 M
除返啲現金券嘅話真係七十零蚊一個月,佢今次仲要送埋氣炸鍋喎夾硬除埋個氣炸鍋$20一個月都唔使😂😂😂😂
我簽咗24個月琴日簽不過係續約嘅
有啲住私樓傾到個都好好你哋可以睇吓

附件

6C5E4A54-A834-4BBC-A62C-DB9CF284591B.jpeg(153.49 KB)

2021-3-3 02:32 PM

今日1000打黎,話就到期續約,1000M,$258,可以換個新 router,而家換 router都變優惠

引用:
原帖由 manman2888 於 2021-3-1 01:27 AM 發表

係喎.。如果你唔問呢佢哋只會真係越嚟越貴,講真㗎你喺呢度爬文啦我以前喺度爬文啦拎2000百佳現金卷,$158減埋嗰$2000現金卷除返24個月都唔使$80仲要一1000m,今次如果續約貴嗰啲錢嘅話我唔會要
請問你係用咩plan 同公司架? 可以傾到咁平嘅?!

公屋&居屋,同私樓有分別㗎喎…私樓應該好難做到100蚊內仲要有超市現金卷送

HKT 真心賤,用咗三十年電話和寬頻,兩樣加埋成四百
我已經問咗 smartone,178兩樣,中移14x 兩樣。不過佢哋家居電話係WiFi call,始終唔及landline。仲有係要從新穿線,穿唔到就要明線

引用:
原帖由 hauming1402 於 2021-3-4 05:19 PM 發表

請問你係用咩plan 同公司架? 可以傾到咁平嘅?!
網上行!居屋價,私樓雖然冇咁平,但係爬文都見到其他人私樓都有1200蚊,$178左右月費1000 MB,
續約嘅啫,
新客戶好似最低$105好似要簽三年!
冇啊打1000同佢傾,
Send埋取消唔續約嗰份野,佢哋會打電話同你傾揼到最後,未到目標價咪冇簽約

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]