• 瀏覽: 3,962
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
見腦場最快都三月底先返貨,佢有乜野過人之處咁好賣?

熱賣及精選
入貨量少都係原因

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-2-17 09:28 AM 發表

入貨量少都係原因
去腦場睇Mon,行幾間大鋪都聽到有人問哩隻野有無貨、幾時返。😓

而家無論CPU, GPU, Mon, 好多都無貨, 連機箱熱門些少的都無貨,

真係唔知攪咩鬼

咁CP 值哩隻都真係贏既

淘寶大把 1899 

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-3-14 05:14 PM 發表

淘寶大把 1899 
邊度得呀,佢果隻係支援3840x2160解像度
4K MON來嫁WO!

i'm 攪攪震
引用:
原帖由 子時強勁的師兄 於 2021-3-15 04:47 AM 發表

邊度得呀,佢果隻係支援3840x2160解像度
4K MON來嫁WO!
雙 11 17XX 羊

附件

Screenshot_2021-03-22-11-07-13-967_com.taobao.taobao.jpg(87.61 KB)

2021-3-22 11:10 AM

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-3-22 11:10 AM 發表

雙 11 17XX 羊
MON我唔會上網睇邊個岩就買,
電器野我好穩陣,自己去風宅,百記睇完,睇邊隻岩先買
唔會上網睇!我睇實物嫁!
同埋上網買有風險,ED野都係落街買自己抽返屋企搵陣D!
人地即場試MON比你睇

i'm 攪攪震
引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-3-22 11:10 AM 發表

雙 11 17XX 羊
網上話果樣產品係IN GA!自己會走落去風宅,百記有冇賣E樣貨先來買
風宅果D唔呃你,
網上果D我唔會信佢係IN
你係大熱GA D野,連鎖店會賣!

i'm 攪攪震
引用:
原帖由 子時強勁的師兄 於 2021-3-22 12:07 PM 發表

網上話果樣產品係IN GA!自己會走落去風宅,百記有冇賣E樣貨先來買
風宅果D唔呃你,
網上果D我唔會信佢係IN
你係大熱GA D野,連鎖店會賣!
你慢慢派膠啦~!
平一仟唔使自己拎餐死,買相同一樣嘢~~~

附件

IMG_20201116_095941.jpg(235.95 KB)

2021-3-22 01:52 PM

IMG_20201116_175211.jpg(272.7 KB)

2021-3-22 01:52 PM

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-3-22 01:52 PM 發表

你慢慢派膠啦~!
我部電腦唔可以買E隻MON!根本
唔支援4K
插左條線,我開電腦冇畫面
張顯卡唔支援!底板CPU唔支援!
所以先唔買E隻
部電腦舊所以冇4K支援!

i'm 攪攪震
引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-3-22 01:52 PM 發表

你慢慢派膠啦~!
就算部舊電腦支援都唔會買
點解呢?冇錯你個方法好簡單,上淘寶搵就可以買到平GA!
但ED竅門通常都唔受我玩,D人多數係比我陷阱我跌入去,
之後在上網講自己幾慘情,之後D人就消失唔理人了
依D咁醒GA方法,根本唔岩我用
我係老老實實,實實際際,唔出古惑,誰都害不了我
正正經經去香港買,唔搵鋪頭著數GA!
人地見我咁,比D新貨我
你係貪小便宜!D人知你古古惑惑,人地比D老鼠貨你
貪平呀嗎
D人多數係咁,所以都係香港買,唔敢搵鋪頭著數!
你話淘寶買到,拿人著數的事,太醒啦,
人地分分鐘比D貨有問題的
我見過人地上網買電視3星有問題!佢簡間超平GA!
人地就比D有問題貨佢,
佢後尾冤天冤地囉
信公價就唔會錯
你話我ON居,都係咁嫁啦,你係正當唔出古惑,人地都冇心害你啦

i'm 攪攪震
香港全世界都賣貴800-1000
你淘寶平太多,有時太精啦
ED佔便宜GA事,唔好做太多啦
出面賣貴800-1000,保証冇事冇幹
你淘寶平1000有事,你要搵香港代理
個個好似你咁香港D鋪頭跟本食風
價錢相差太遠真係要小心,我覺得
你唔知伏幾時來

i'm 攪攪震
ED貴價野,運來開箱出事時,損失就唔係1000嫁啦
可能得不嘗失
有哂錢有哂時間!部機唔平,點解要搏?
你話絕對唔會有事,部機,咁又唔同,
你ED有事損失好慘,人地代理問張單呢
你點拿比人?

i'm 攪攪震
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]