• 瀏覽: 8,004
  • 回覆: 36
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2021-1-29 10:36 PM 發表

網上砌機只去非馬,其他絕不要接觸
會不會因顧客被發現有不同的政治傾向,而畀個「伏」字給顧客?

🤣😂😆🍜🥣🍧🍨🥧🎂🍫🍬🍭🍡🍯🍮🐥

◉超覺醒方法:  https://drive.google.com/open?id=1ZzDkklv7CTGvKDvIjQsGSqMDSZ-CcBmn  ൽ

▶️🐥🐣✨🌏🌟
熱賣及精選
引用:
原帖由 黃金工程 於 2021-2-4 09:33 AM 發表

不會的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alee001 於 2021-1-24 12:24 PM 發表

琴日去SSP有間鋪話文書價錢電競享受喎...
用pc看電競比賽直播,享受好正常,佢冇騙你

回覆 引用 TOP

自己砌啦,都唔難

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃金工程 於 2021-2-4 09:33 AM 發表

黃店要人嗌光時 入到曱甴MeWe群先畀discount 甚至咁先會畀offer就好打極都有限

Do you feel the heartbeat of land?
引用:
原帖由 園田都市線 於 2021-2-9 01:07 PM 發表

黃店要人嗌光時 入到曱甴MeWe群先畀discount 甚至咁先會畀offer就好打極都有限
打死我,我都唔信黃人去黃店會有著數囉,黃店最出名嘅,就係搵黃人笨。

所以無論係買乜都好,我一定唔會幫襯黃店

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2021-2-9 05:01 PM 發表

打死我,我都唔信黃人去黃店會有著數囉,黃店最出名嘅,就係搵黃人笨。

所以無論係買乜都好,我一定唔會幫襯黃店
識做生意一定係去扮黃
水班黑青一鑊甘

Do you feel the heartbeat of land?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]