• 瀏覽: 8,009
  • 回覆: 36
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 alee001 於 2021-1-24 12:24 PM 發表

琴日去SSP有間鋪話文書價錢電競享受喎...
電競享受,你問吓佢Rtx3060 ti.賣幾錢呀?好像你比$5000人家亦未必賣比你,

熱賣及精選
引用:
原帖由 leungmanman 於 2021-1-24 12:29 PM 發表

電競享受,你問吓佢Rtx3060 ti.賣幾錢呀?好像你比$5000人家亦未必賣比你,
現貨3070賣$68XX;3090賣$10K多啲,我嗒咀同個客講買廠機好過(3070賣$17K)...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一頁進擊的綿羊 於 2021-1-21 11:30 AM 發表

budget$3000
砌電腦一定是去灣仔298

回覆 引用 TOP

我都想買部$3000左右的砌機, 我見到 pricx.cxx.hk <電腦砌機> 有i5, 8G, SSD, 唔知信唔信得過?

3000有點難攪,用內顯都難攪,睇下有無高手出到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dovelet 於 2021-1-29 04:10 PM 發表

我都想買部$3000左右的砌機, 我見到 pricx.cxx.hk <電腦砌機> 有i5, 8G, SSD, 唔知信唔信得過?
網上砌機只去非馬,其他絕不要接觸

引用:
原帖由 leungmanman 於 24-1-2021 11:48 發表

涉及Windows License成本問題不如去買廠機喇,$3000 budget砌條鐵咩?
pentium J

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-1-29 11:14 PM 發表

pentium J
又嚟 J?一陣間又你又比人話(爆妹的分身)冬蟲夏草又無鳩謂喇

回覆 引用 TOP

Pentium J, 是唔是用來打 JJ 的?

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2021-1-30 12:56 PM 發表

Pentium J, 是唔是用來打 JJ 的?
砌J?

回覆 引用 TOP

3000買notebook啦,有芒有鍵盤touch pad一應俱全

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leungmanman 於 2021-1-24 12:21 PM 發表

去Dell hk官網大把$3000以上的選擇
X2 ,平價文書機一定買現成套裝機。玩砌機預算唔夠左就右就仲難搞。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dovelet 於 2021-1-29 04:10 PM 發表

乜都唔識就買廠機啦,包埋正版windows

Vostro 3681
HK$2,999HK
第10代 Intel® Core i3-10100 處理器

Windows 10 家用版 64位元 英文

8GB, 1x8GB, DDR4, 2666MHz
3.5吋 1TB 7200rpm SATA 硬碟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jerome2003008 於 2021-1-22 11:26 PM 發表

近期火滾系列:香港終磚!
幫公司搞幾台D新電腦比同事,廢Q事出去搵硬件,就去終磚既網上執硬件。
老實講,都知幾期硬件因疫情同礦工等等既事搞到好多都沒貨,之但係佢地既手法真係當人地係傻既。
1月13號係佢地個官網砌左張list出來,係whatsapp度比訂單號碼佢,問佢D野有沒貨。
一開始就講張asus rtx 3060ti沒貨,轉第2張,錦唔出奇呀,未換佢推既其中一 ...
可能好多呢D傻仔中蕉 如同網上騙案,大把昂9仔

呃水吹共慘5無黨,爛C狗 又黎搵食,正仆街!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一頁進擊的綿羊 於 2021-1-21 11:30 AM 發表

budget$3000
1. 3000唔得,建議買3千8比較穩陣。
(如同搭短途的士,阻人做生意,唔伏你先至奇。)

(當看見店員對你陰陰嘴笑時,知道有伏就已經太遲。
正常香港待客態度唔會有表情。
如有表情,一定發自內心,忍唔到笑的情況下展露的笑容。)

2.  邊間最伏?
入了貨, 很久也未曾賣得出的電腦商鋪,
逼於無奈,只能出售並不是最新一期的舊有貨品。

不過,如有客要專門找比較比較舊版本的貨,
去對應他們的電腦用途,找他們就有得買到心頭好了。

(所以都係當有顧客需要買才入貨,
就不怕入了貨而無人買。)

3. 邊間「最不伏」?
高登某間大店。

🤣😂😆🍜🥣🍧🍨🥧🎂🍫🍬🍭🍡🍯🍮🐥

◉超覺醒方法:  https://drive.google.com/open?id=1ZzDkklv7CTGvKDvIjQsGSqMDSZ-CcBmn  ൽ

▶️🐥🐣✨🌏🌟

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]