• 瀏覽: 3,846
  • 回覆: 14
Hp還是Samsung?

熱賣及精選
三粒星有係香港出枱機?

小心 閃親
得閒飲兩杯
唔該介紹d好野食黎吖
正路都係dell

引用:
原帖由 可愛的小寶寶 於 2021-1-15 11:18 AM 發表

正路都係dell
謝謝你

引用:
原帖由 輪廓太差 於 2021-1-14 09:20 PM 發表

唔敢講邊隻好~有LENOVO、HP、DELL、富士通、ACER要睇你用途同地方(因為有啲地濕氣大好容易壞機)。

引用:
原帖由 kevinkywu 於 2021-1-15 12:15 PM 發表

唔敢講邊隻好~有LENOVO、HP、DELL、富士通、ACER要睇你用途同地方(因為有啲地濕氣大好容易壞機)。
謝謝你

引用:
原帖由 輪廓太差 於 2021-1-14 09:20 PM 發表

我有一部 acre丶一部HP丶一部Lenovo 都用梗, acer 壞很多次,試過cpu風扇丶HDD丶散熱膏⋯

HP 多數死 driver , 壞既時候 上官網 update 就冇事, 唯一冇問題 係lenovo。 三部都係唔過萬平機黎

引用:

Lenovo ThinkCentre

世事不會盡如人意,是人就有失敗的時候,所以你要學會耐心等待,等到你內心足夠強大,等到有一天你不再受制於人,等到天時、地利、人和。
引用:
原帖由 moneycomecome 於 2021-1-18 18:13 發表

Lenovo ThinkCentre
絕對佳選!

全球最多大企,仲有機管局,都指定要用!

2021年3月
intel tiger lake虎虎生威!
intel rocket lake火箭飛升!
與qualcomm打擊毒果 / AMD / TSMC台毒!
有中國,有intel,世界才有奧運,才有希望!
Lenovo 比較多人用囉

引用:
原帖由 可愛的小寶寶 於 2021-1-15 11:18 AM 發表

正路都係dell
Dell 有多D model 選擇

dell 啦, 高性價比加上門保

建議LENOVO、DELL、東芝,但要看你用途同地方。不推薦HP

曾是用家絕對唔推介富士通機!

asus acer hp dell 都有, 做咩要***咁冷門

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]