• 瀏覽: 2,679
  • 回覆: 25
之前都係有親戚幫手買  今次想自己搞
想換MON、KEYBOARD、SPEAKER
想問睇岩左型號係咪上網落訂就得?
係咪一定會有貨?同埋去邊間比較快?
早幾日去左某間店既官網留左電話同填晒想要既貨品之後無覆我.....

熱賣及精選
琴日囉柚痕買左隻妖米斗零邊23.8 $899包回收3年保,抵到爛

引用:
原帖由 前來冰凍的花貓 於 2021-1-13 11:21 AM 發表

早幾日去左某間店既官網留左電話同填晒想要既貨品之後無覆我.....
如果有貨基本你訂就有,但係多人要未必即是比到你可能等兩星期左右。

引用:
原帖由 kevinkywu 於 2021-1-13 12:24 PM 發表

如果有貨基本你訂就有,但係多人要未必即是比到你可能等兩星期左右。
咁耐......好~唔該解答

引用:
原帖由 前來冰凍的花貓 於 2021-1-13 12:31 PM 發表

咁耐......好~唔該解答
其實落高登1粒鐘買完

引用:
原帖由 前來冰凍的花貓 於 2021-1-13 11:21 AM 發表

唔係price.com WhatsApp買咩?

買依D 配件仲上乜鬼網做網購吖
花少少時間落黃金行一轉大把現款睇啱磅水即攞走

小心 閃親
得閒飲兩杯
唔該介紹d好野食黎吖
引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-1-13 11:25 AM 發表

琴日囉柚痕買左隻妖米斗零邊23.8 $899包回收3年保,抵到爛

嘩, 真係好抵用

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-13 01:16 PM 發表

唔係price.com WhatsApp買咩?
閣下作為一個電硬高級別Members呢啲派士WhatsApp報價認真就蛇都死,早排有版友照咁做(沒有真金白銀落定)買不到心儀5600x cpu上來唱衰舖頭,其實你多小都知道腦場運作和營運生態喇。
當然亦不排除有人啲積分在雙11雙12淘返來的。

引用:

之前都係有親戚幫手買 今次想自己搞
吾急用又吾怕比網玩,米玩下咯
疫情咁得閒kill下time姐

引用:
原帖由 leungmanman 於 2021-1-14 08:47 AM 發表

閣下作為一個電硬高級別Members呢啲派士WhatsApp報價認真就蛇都死,早排有版友照咁做(沒有真金白銀落定)買不到心儀5600x cpu上來唱衰舖頭,其實你多小都知道腦場運作和營運生態喇。
當然亦不排除有人啲積分在雙11雙12淘返來的。
樓主買 keyboard   Mon 喎, 我覺得上price 可以啦, 送埋返屋企, 唔洗煩。

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-14 10:38 AM 發表

樓主買 keyboard   Mon 喎, 我覺得上price 可以啦, 送埋返屋企, 唔洗煩。
但流主話派士賣家入單後冇再回覆他,點算?講真落腦場買只Keyboard 有幾難呀?

唔係深水埗有黃金執都唔知呀化

引用:
原帖由 lesteroot_2006 於 2021-1-14 10:48 AM 發表

唔係深水埗有黃金執都唔知呀化
港島區仲有灣仔電腦城同298添

引用:
原帖由 leungmanman 於 2021-1-14 10:42 AM 發表

但流主話派士賣家入單後冇再回覆他,點算?講真落腦場買只Keyboard 有幾難呀?
kb都吾一定要去腦場買,多數屋邨街市/商場都有一間半間,當然會貴d,但起碼慳番d時間

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]