• 瀏覽: 50,467
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-3-17 10:36 PM 發表

呢個係正價之中既正價plan喎
要諗下中移動1000M$58

熱賣及精選
考慮試下中移囉,好似可以58添手機客

引用:
原帖由 moarfish 於 2021-1-12 12:34 發表

我住夾屋 (同居屋差不多的怪屋)
正在用100M HKBN, 98一個月,3月31到期,已交Cut Form,
但最新Plan都係98,1000M還要付$191

想問如轉台有咩好選擇?等到近到期日HKBN會有更好offer俾?謝謝
唔用就最平

引用:
原帖由 大時代再重臨 於 2021-3-7 18:13 發表

中移寬頻最抵玩,我睇未來三個月PCCW要裁員!😏
中移動$58用有線,咁你咪用囉!

引用:
原帖由 timothywongting 於 2021-3-25 03:11 AM 發表

如果喺1000M 就用得過

引用:
原帖由 timothywongting 於 25-3-2021 03:11 發表

我用中移動自家鋪光纖,不是用租有線或HKBN,唔係$58一個月,係$78一個月1000M加UTV,如果閣下唔清楚,可以聯絡中移動!😂

引用:
原帖由 lawlapkay 於 25-3-2021 12:52 發表

如果喺1000M 就用得過
如果HKBN 100M 要$98算貴!

引用:
原帖由 大時代再重臨 於 2021-3-25 03:57 PM 發表

如果HKBN 100M 要$98算貴!
可接受

引用:
原帖由 moarfish 於 2021-1-12 12:34 PM 發表

正在用100M HKBN, 98一個月,3月31到期,已交Cut Form,

想問如轉台有咩好選擇?等到近到期日HKBN會有更好offer俾?謝謝
唔想煩拉線又想平, 本身用開hkbn 的話一定係轉smartone
同一條線, 1000MB 108最平

引用:
原帖由 大時代再重臨 於 2021-3-25 03:55 PM 發表

我用中移動自家鋪光纖,不是用租有線或HKBN,唔係$58一個月,係$78一個月1000M加UTV,如果閣下唔清楚,可以聯絡中移動!😂
聯絡黎做咩 佢都唔會講

引用:
原帖由 moarfish 於 2021-1-12 12:34 PM 發表

咁貴
我未交cut form
續約暫時係$138 500M,$159 1000M

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-4-2 12:02 AM 發表

咁貴
我未交cut form
續約暫時係$138 500M,$159 1000M
159續知唔知係咪已經最低價?

我五月中到期,一個月前遞咗cut form, 而家都係sell緊我 $117連電居電話同 mytv.

註:私樓,用緊100M.

引用:
原帖由 bluejays 於 2021-4-8 10:12 AM 發表

我五月中到期,一個月前遞咗cut form, 而家都係sell緊我 $117連電居電話同 mytv.

註:私樓,用緊100M.
個價都可以,我之前續98蚊寬頻如要家居電話俾多20蚊

引用:
原帖由 lawlapkay 於 2021-4-8 15:25 發表

個價都可以,我之前續98蚊寬頻如要家居電話俾多20蚊
今日打嚟已經由$117 減到 $104, 再有 12日 WIFI 蛋送,好似仲有 $50 HOME PLUS 禮券。

不過仍未 SAY YES.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]