• 瀏覽: 50,468
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 蟹佬偉 於 2021-1-16 10:19 AM 發表

我用緊居屋Cat 5-E 100M五月到期, 舊年11月就打嚟叫續約, 開價$155唔續, 上網睇自助續約, 要$133 , 今日再睇要$139 , Send cut-form。
我本身用開第一年$78 X 12,第二年$118 X 12
我同你一樣,但係200M
都係第一年78蚊,第二年118蚊,平均98蚊

熱賣及精選
nil

樓主用HKBN100M好平宜, 現在他們Offer HKBN 100m + tel + mytv 要159 元。

引用:
原帖由 ym007 於 2021-1-12 08:26 PM 發表

$198・1月尾到期,半年前巳打呢無減反加$210,香×ー星期打幾次'好煩又有次夜晩講野好似收數唔史年年煩'9月中魚有短訊$58(1000M)+家居電話$28,巳轉用中魚。11月尾已交Cut Form,,12月發短訊續約留底價$139
139元包電話線及mytv?

引用:
原帖由 Venosan 於 2021-3-7 03:56 AM 發表

樓主用HKBN100M好平宜, 現在他們Offer HKBN 100m + tel + mytv 要159 元。
都喺貴

中移寬頻最抵玩,我睇未來三個月PCCW要裁員!😏

數馬通88蚊1000mb

引用:
原帖由 la2487 於 2021-3-9 01:46 PM 發表

數馬通88蚊1000mb
咁平

引用:
原帖由 Venosan 於 2021-3-7 03:56 AM 發表

呢個係正價之中既正價plan喎

引用:
原帖由 moarfish 於 2021-1-12 12:34 PM 發表

我住夾屋 (同居屋差不多的怪屋)
正在用100M HKBN, 98一個月,3月31到期,已交Cut Form,
但最新Plan都係98,1000M還要付$191

想問如轉台有咩好選擇?等到近到期日HKBN會有更好offer俾?謝謝
SMT 128 同一條線

引用:
原帖由 momkk123 於 2021-3-18 02:03 AM 發表

SMT 128 同一條線
幾MB

引用:
原帖由 lawlapkay 於 2021-3-9 11:31 PM 發表

咁平
係咪真係咁平

引用:
原帖由 花花狗 於 2021-3-18 02:09 AM 發表

幾MB
1000MB

只有100M算貴,他們還説已優惠給我,真好笑!必須轉台,考慮中國移動1000M,有冇人用緊呢?

求其轉啦
都唔係錢黎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]