• 瀏覽: 49,341
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 bluejays 於 2021-4-10 09:17 PM 發表

今日打嚟已經由$117 減到 $104, 再有 12日 WIFI 蛋送,好似仲有 $50 HOME PLUS 禮券。

不過仍未 SAY YES.
這個價是公屋/私樓價,117都喺貴

熱賣及精選
$117 係貴,咁 $104呢個價如何?(私樓100M寬頻+家居電話+mytv)

smt for sure

引用:
原帖由 地獄的吹雪 於 2021-4-5 10:40 PM 發表

159續知唔知係咪已經最低價?
佢offer $149 500M 連家居電話,抵5抵?

引用:
原帖由 bluejays 於 2021-4-12 11:23 PM 發表

$117 係貴,咁 $104呢個價如何?(私樓100M寬頻+家居電話+mytv)
續得過我98蚊只有寬頻

引用:
原帖由 蟹佬偉 於 2021-1-16 10:19 AM 發表

我用緊居屋Cat 5-E 100M五月到期, 舊年11月就打嚟叫續約, 開價$155唔續, 上網睇自助續約, 要$133 , 今日再睇要$139 , Send cut-form。
我本身用開第一年$78 X 12,第二年$118 X 12
請問cut form在哪裡可以有?

HKBN cut form要打去CS , 佢留你一陣後就會將網址送去你 email.

我住公屋改居屋,100M Cat 5E入屋, 純上網交開$118/月, 續約要$275/月,雖然話免六個月, 但係自動轉賬, 到時博人唔記得, 豈不是全程收$275? 到時去邊道追?

附件

Screenshot_20210311-083248_My HKBN.jpg(104.8 KB)

2021-4-25 10:17 AM

Screenshot_20210311-083248_My HKBN.jpg

引用:
原帖由 曾近安 於 2021-4-25 10:17 AM 發表

我住公屋改居屋,100M Cat 5E入屋, 純上網交開$118/月, 續約要$275/月,雖然話免六個月, 但係自動轉賬, 到時博人唔記得, 豈不是全程收$275? 到時去邊道追?
太貴了

試下網上行呀!而家做緊25週年優惠!
可能有平offer比你

引用:
原帖由 地獄的吹雪 於 2021-4-5 10:40 PM 發表

159續知唔知係咪已經最低價?
不是,$139 1000M都有,但係咪最平就唔知

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]