• 瀏覽: 2,076
  • 回覆: 10
砌機係咪用晒最強嘅硬件, 就砌到最強性能的機?
還是要睇唔同的部件夾唔夾?

世界上一般o既食品問題,不外乎兩樣--細菌同毒素。
細菌,你煮一煮就冇事。毒素,有方法分解。至於輻射,
你煮唔到佢,因為佢唔係生物,分解,亦分解唔到。
所以輻射先係最需要注意o既,但港人就係選擇性失明。
熱賣及精選
引用:
原帖由 無色暴雨 於 12-1-2021 00:31 發表

最強就要有個泳池做cooling

https://www.youtube.com/watch?v= ... _channel=GavinRemme

回覆 引用 TOP

科技日新月異,邊有最強

引用:
原帖由 louie186 於 2021-1-12 12:12 PM 發表

科技日新月異,邊有最強
佢係咪講緊 可以同人捉棋嗰部深藍級電腦🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 arcadiang 於 12-1-2021 12:22 發表

逃保處理雙11幾千億交易果部勁D

回覆 引用 TOP

用最少$買最好硬件砌就係強...

引用:
原帖由 alee001 於 2021-1-12 12:43 PM 發表

用最少$買最好硬件砌就係強...
還有這支歌仔唱嗎!🤣🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 louie186 於 2021-1-12 12:12 PM 發表

科技日新月異,邊有最強
Yes,沒有最強,只有更強

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 arcadiang 於 2021-1-12 12:22 PM 發表

宜家用手機象棋 apps e.g. Stockfish 11 都可以捉贏 Deep Blue

回覆 引用 TOP

再鋒利既刀🔪都有生銹既一日🗑.  

🥜者清,爨者迷🗨( ̄Д ̄)y🚬每逢佳節倍確診
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
把手握緊,裡頭什麼也沒有;而鬆開手,你所擁有的是一切。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無色暴雨 於 2021-1-12 12:31 AM 發表

https://m.youtube.com/watch?v=Gjq5gTyR-wM
砌到唔知自已砌梗乜先係最強!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]