• 瀏覽: 2,626
  • 回覆: 33
  • 追帖: 1
亦有可能是燈管老化變黃, 咁既情況係點都無得攪, 換燈貴過買部新

熱賣及精選
是呢只Dell U2412m嗎?此型號有跟Display Port(DP)接口的。
https://www.dell.com/is/business/p/dell-u2412m/pd

執個舊 mon , 敗一副身家… 

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-1-10 02:54 PM 發表

執個舊 mon , 敗一副身家… 
流主又會話買只新Dell 2k 25寸芒過$2000荷包有錢鬼唔知呀媽是女人咩,講真疫情時期慳得1蚊得1蛟嘛,,,,

九成九 mon底版問題 。我用了dvi 一端 另一端hdmi...嘅線 。一樣泛黃:(

引用:
原帖由 3個不安的師兄 於 14-1-2021 20:49 發表

九成九 mon底版問題 。我用了dvi 一端 另一端hdmi...嘅線 。一樣泛黃:(12005637
膠水老化咁

冇錢換點算

引用:
原帖由 3個不安的師兄 於 2021-1-14 09:07 PM 發表

冇錢換點算
去新高登買二手, Asus 24寸, HK$ 250 有交易, 但無保養

引用:
原帖由 3個不安的師兄 於 2021-1-14 08:49 PM 發表

九成九 mon底版問題 。我用了dvi 一端 另一端hdmi...嘅線 。一樣泛黃:(12005637
DE_L mon 的通病, 用得耐燈管老化變黃, 無得救

250 蚊真係好平喎 咁...廿五吋>?

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2021-1-14 09:18 PM 發表

DE_L mon 的通病, 用得耐燈管老化變黃, 無得救
其實做少少display setting 都會好少少

就係setting將red greeen 減低  ,blue 加強

最緊要睇到文字算咯.

引用:
原帖由 hello7777 於 2021-1-14 09:41 PM 發表

其實做少少display setting 都會好少少

最緊要睇到文字算咯.
係,可以藍100%, 紅綠 70%, 強行拉返白佢

對 。只是好啲

要平可考慮妖米,899,3年保,去米家買即有

引用:
原帖由 3個不安的師兄 於 2021-1-14 08:49 PM 發表

你早出相呀。 無得搞,你架mon老化解體中.只可以換過架

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]