• 瀏覽: 3,563
  • 回覆: 16
塊antec p8玻璃側版爆咗…想問吓深水埗有邊度可以買到塊側版??

熱賣及精選
引用:
原帖由 dhv52284 於 2021-1-1 08:34 PM 發表

塊antec p8玻璃側版爆咗…想問吓深水埗有邊度可以買到塊側版??
深水埗有地方可以切亞加力膠片, 可以切到符合大小跟住痴上去

引用:
原帖由 dhv52284 於 2021-1-1 08:34 PM 發表

黃金對面有間賣膠片的,你去介一塊啦,我都買過,所以以後我都避開玻璃機箱

盛衰交替,物極必反
冇得買 咁為有係去介返張啦...唔該以上3位師兄解答

要平可以去新填地街膠片鋪𠝹塊亞加力膠片,要靚可以去啲有鋼化玻璃服務嘅大型玻璃鋪𠝹塊玻璃再加💰變鋼化玻璃

🥜者清,爨者迷🗨( ̄Д ̄)y🚬每逢佳節倍確診
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
把手握緊,裡頭什麼也沒有;而鬆開手,你所擁有的是一切。
開蓋用咪幾好,散熱1流

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-1-2 09:34 AM 發表

開蓋用咪幾好,散熱1流
開蓋太食塵啦

引用:

身同感受,P8爆咗側版.
我就落樓下文具舖買咗塊膠瓦通板,中間界開,用原身張透明包裝封返,
有側透仲輕飄飄.成為$22

其實真是不要買玻璃機箱,尤其是部腦是放地下😂

盛衰交替,物極必反
我打開蓋超過10年,唔大塵

想唔爆除非用厚玻璃,一係用鐵線玻璃...

淘寶買訂一塊8mm強化玻璃吧

引用:
原帖由 寒冬委屈的白襪 於 2021-1-3 01:36 PM 發表

淘寶買訂一塊8mm強化玻璃吧
你見識淘佬的集運倉庫片段末?個個都是退役擇鐵餅運動員,你認為來到香港會唔破碎嗎?

附件

127173324_10158423364643141_508403448914616109_n_1024.jpg(70.92 KB)

2021-1-3 07:33 PM

images (5).jpg(8.25 KB)

2021-1-3 07:33 PM

images (5).jpg

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]