• 瀏覽: 3,107
  • 回覆: 12
上網完全無問題,咁仲駛乜買新機????點算???
就算換新機後,佢都仲可以做後備支援機,咁即係分分鐘可以再用十二年!

熱賣及精選
一般文書,上youtube, 播電影, email, 編程用途真係可以用很長時間。

還有部2013Macbook Air, 剛換1TB SSD

引用:
原帖由 itemwah2 於 2020-12-28 03:23 AM 發表

就算換新機後,佢都仲可以做後備支援機,咁即係分分鐘可以再用十二年!
想請問用緊乜嘢MacOS version

引用:
原帖由 itemwah2 於 2020-12-28 03:23 AM 發表

mac機係長用,都唔好咁跨,08機剩係得USB2.0,wifi只係行n,我就唔會接受
我有部2013就可以仲用

隨時壞

引用:
原帖由 牧夫座 於 2021-3-1 08:36 PM 發表

隨時壞
底板無壞就不怕、其它都可換

引用:

睇 4k AV  有無窒? 打 J 時窒就好麻煩。射d唔射d 。😥

引用:

我都用到啲2006 Mac Mini
不過一般用下文事上網都OK
2010部Mac Mini用嚟裝Window 又幾好用!

引用:
原帖由 衛訊VIP 於 2021/3/4 12:34 發表

我都用到啲2006 Mac Mini
不過一般用下文事上網都OK
2010部Mac Mini用嚟裝Window 又幾好用!
Mac mini 用來做 HiFi 音響, 'Music Streaming" 一流!

https://www.youtube.com/watch?v= ... b_channel=GavinFish

有人02年新入Emac到宜家都未壞,仲用每星期6日圖像工作,可謂奇蹟

睇來好襟用

我04 Mac  Mini 仲用緊

12年macbook pro, 換晒ssd, 加埋ram, 諗唔到籍口買新機

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]