• 瀏覽: 5,137
  • 回覆: 13
家住公屋,用緊PCCW 200M,下年2月到期,打電話嚟照舊月費$138,36個月約免12個月費加送$800惠康劵!請問算唔算荀?THX!

熱賣及精選
引用:
原帖由 MAZDA9 於 2020-12-27 06:29 PM 發表

家住公屋,用緊PCCW 200M,下年2月到期,打電話嚟照舊月費$138,36個月約免12個月費加送$800惠康劵!請問算唔算荀?THX!
ok 啦,除番開 (計埋 coupon)平均每月69元左右,仲想點。?

Amp: SR71A, Furutech X1, Graham Slee Solo ULD
Player: IPC, Hifiman 901
HP: HD800, HD600, HFI780, ATH- W5000 / A900X Ltd /
      Pro700 gold / ES7 / ES10, Philips X1, FA hope6  
IEM: ES velvet, CE531pro, HP-TWF11R, SA1, Klipsch X10
CM: MG6pro

回覆 引用 TOP

抵啦,都係70蚊一個月,仲要PCCW

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MAZDA9 於 2020-12-27 06:29 PM 發表

睇你想唔想要快D, 轉HKBN1000MB都係105, 之後再轉番去PCCW1000MB
就咁升級好L貴

引用:
原帖由 lawrence27 於 2020-12-28 05:26 PM 發表

睇你想唔想要快D, 轉HKBN1000MB都係105, 之後再轉番去PCCW1000MB
就咁升級好L貴
hkbn 1000M $105咁抵??

來緊我屋企三月底私樓HKBN 1000M都329 啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2020-12-29 12:12 AM 發表

係都升NOW 啦, 打機Ping都少啲

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2020-12-29 12:12 AM 發表

新客係呀 對舊客閪到咩咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lesteroot_2006 於 2020-12-29 08:18 PM 發表

係都升NOW 啦, 打機Ping都少啲
係咪有MODEM 穩陣D?

1.續約沒有此Plan!

回覆 引用 TOP

我唔知好唔好,我續1000m 30個月98$(實收,PCCW)
利申:公屋,仲有兩個月到期續

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lawrence27 於 2020-12-29 08:53 PM 發表

係咪有MODEM 穩陣D?
頻寛高啲就有modem, 加上咁多裝置, 係有需要的!

引用:
原帖由 lesteroot_2006 於 2020-12-29 10:57 PM 發表

頻寛高啲就有modem, 加上咁多裝置, 係有需要的!
但點解我以前舊屋冇MODEM都行到1000MB?

回覆 引用 TOP

可以試吓hgx!有機會同價有1000 MB

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]