• 瀏覽: 4,964
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
PCCW 到期,好貴

熱賣及精選
引用:
原帖由 babaero 於 2020-12-24 12:02 PM 發表

PCCW 到期,好貴
有冇得傾吓叫佢平啲,佢係老牌子有哂機樓最穩定。其他公司就久唔久有啲唔穩定,我啲親戚有用數碼通同HKBN都有試過潛水聲同收唔到電話。

引用:
原帖由 kevinkywu 於 2020-12-24 02:32 PM 發表

有冇得傾吓叫佢平啲,佢係老牌子有哂機樓最穩定。其他公司就久唔久有啲唔穩定,我啲親戚有用數碼通同HKBN都有試過潛水聲同收唔到電話。
無乜offer,而家成百幾二百,加埋網上痕成四百幾,已經打算跳船

引用:
原帖由 babaero 於 2020-12-24 02:36 PM 發表

無乜offer,而家成百幾二百,加埋網上痕成四百幾,已經打算跳船
如果嗰電話唔係主力,其實有啲唔穩定都可以接受

引用:
原帖由 kevinkywu 於 2020-12-24 02:39 PM 發表

如果嗰電話唔係主力,其實有啲唔穩定都可以接受
其實唔多重要,不過老婆唔喜歡係家用手機

引用:
原帖由 babaero 於 2020-12-24 02:40 PM 發表

其實唔多重要,不過老婆唔喜歡係家用手機
咁就容易處理啦通常都係過兩關兩老,老人家同老婆

引用:
原帖由 kevinkywu 於 2020-12-24 02:46 PM 發表

咁就容易處理啦通常都係過兩關兩老,老人家同老婆
只想搵間平,最重要有熱線有人接

引用:
原帖由 babaero 於 2020-12-24 02:49 PM 發表

只想搵間平,最重要有熱線有人接
不過依家啲熱線可能成本貴幾個人做哂。都係等嘅時間長咗。

叫佢直接CUT就會比靚價
扣扣埋埋大約50$一個月

引用:
原帖由 賭運哥 於 2020-12-24 04:09 PM 發表

叫佢直接CUT就會比靚價
扣扣埋埋大約50$一個月
如果佢真係cut 咪無咗個電話號?用咗三十年

引用:
原帖由 babaero 於 2020-12-24 04:17 PM 發表

如果佢真係cut 咪無咗個電話號?用咗三十年
唔會CUT嫁..以前都成日比佢大到...續左3次,次次直接叫佢CUT

引用:
原帖由 賭運哥 於 2020-12-24 04:26 PM 發表

唔會CUT嫁..以前都成日比佢大到...續左3次,次次直接叫佢CUT
咁等佢打嚟試下先……謝

引用:
原帖由 babaero 於 2020-12-24 12:02 PM 發表

PCCW 到期,好貴
你同傾平哋的Plan,否則提前去門市填表out,我12月20日到期,二個月前同他傾續約:
最後是24個月,每月110元,回贈5期,每期164元,送500元+150元=650元超市現金券,平均每月48.75元

引用:
原帖由 liongdanny 於 2020-12-25 05:22 PM 發表

你同傾平哋的Plan,否則提前去門市填表out,我12月20日到期,二個月前同他傾續約:
最後是24個月,每月110元,回贈5期,每期164元,送500元+150元=650元超市現金券,平均每月48.75元
正喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]