• 瀏覽: 5,126
  • 回覆: 9
  • 追帖: 3
有咩運優惠嘅話照講啦唔係開post都冇意思!下年到3月先到,公屋
但係唔知點解今年12月已經寄咗封信俾我叫我12月31號打俾佢幾搞笑!
佢哋個意思話可以提早完結個合約之後續新約!
我前兩年呢就係跟呢度啲師兄呢就
送$2000百佳定唔知惠康現金券!
24個月
1000M
$158
今年啱啱打電話同佢傾嗰個人都背晦氣!
我都直接同佢見到我用開個pMan
你睇到呢個優惠價都知我成日打嚟㗎啦不如你講最平個優惠價俾我聽仲好啦!
240幾蚊一個月.!
半年免費
除翻優惠券$1200現金券百佳
148蚊一個月!
1000m
跟住我都答佢話貴過我之前好多喎!
我之前除開$2000現金券應該係八十零蚊一個月70 $0一個月咋!

我話係咁啦咁我遲啲再打嚟!
  大家有咩優惠可以R到最盡
講真啦我寧願個月費平啲都唔要優惠券而家反而仲貴過之前我唔會用.!
又或者轉香港寬頻有冇得諗

熱賣及精選
我都係,線上客服咁答我:

1000M $258/月 24個月合約

可以豁免你當中6個月月費

平均月費係$193.5/月的

睇返依家續約計劃仲可以送你4揀1禮品

1. "origo"纖幼旋風式吸塵機 VC-10

2. 1000 CLUB積分

3. Now精選組合12個月通行證

4. origo健康免油空氣炸鍋 AF-132

係完全無平到! 又無送coupon

唯有用 cut form 大法

引用:
原帖由 howevera 於 2020-12-19 07:20 PM 發表

唯有用 cut form 大法
請問師兄知唔知而家有咩優惠呢R到盡,
總之我兩年前都係睇返呢度個討論區去傾:
當時有惠康定唔知百佳現金券$2000
$158月費兩年約
1000M,
唔記得咗送乜嘢電視台俾你睇囉!
總之除番啲現金卷都係70零$80一個月!
但係而家佢就好搞笑囉購買現金券好似都係得千$2嗰個月費150十幾.!
我話咁唔使啦,
我三月先到期咁其實係咪一月Cut

今日打嚟續咗$98 X30個月+$800 coupon

引用:
原帖由 peter228 於 2020-12-26 10:11 PM 發表

今日打嚟續咗$98 X30個月+$800 coupon
你本身咩價?

引用:
原帖由 lawrence27 於 2020-12-27 12:37 AM 發表

你本身咩價?
本身交緊$158個月

引用:
原帖由 peter228 於 2020-12-27 01:13 AM 發表

本身交緊$158個月
減咁多開心仔
咁幾多錢COUPON係你提出定佢自動俾?

引用:
原帖由 lawrence27 於 2020-12-27 02:43 AM 發表

減咁多開心仔
咁幾多錢COUPON係你提出定佢自動俾?
佢自動俾

引用:
原帖由 peter228 於 2020-12-27 01:13 AM 發表

本身交緊$158個月
咁我都係同你一樣本身教緊158之前就$2000現金券除衫唔知70零$80一個月囉:
睇吓可唔可以就係簽兩年約就係用呢個價,因為

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]