• 瀏覽: 6,986
  • 回覆: 4
小弟上網PLAN於15/12/2020就到期
而家合約做緊158一個月,有送1500惠康現金卷
請問而家續約可以拿到咩優惠??

熱賣及精選
引用:
原帖由 steven749 於 2020-11-26 05:43 PM 發表

小弟上網PLAN於15/12/2020就到期
而家合約做緊158一個月,有送1500惠康現金卷
請問而家續約可以拿到咩優惠??
剛客服打黎講
12月pccw續約
PLAN A
A. 續約: 公屋續約
B.合約期: 24個月
C.服務: 1000mb
D.平均月費: $168+Club point 6500($1200coupon) +(氣炸鍋/吸塵機)

PLAN B
D.平均月費: $158+Club point 6500($1200coupon)
重貴過我而家的合約--

引用:
原帖由 steven749 於 2020-11-26 07:09 PM 發表

剛客服打黎講
12月pccw續約
PLAN A
D.平均月費: $168+Club point 6500($1200coupon) +(氣炸鍋/吸塵機)

PLAN B
D.平均月費: $158+Club point 650 ...
請問你續左約未啊最終俾咗咩你!
 我都係咁話佢今日仲講得好好聽,
又係話$158啦千$2現金卷呀,
跟住我同佢講咪仲貴過我之前我之前都係$150比$2000現金券我嘅行1000 MB,

引用:
原帖由 steven749 於 2020-11-26 07:09 PM 發表

剛客服打黎講
12月pccw續約
PLAN A

PLAN B
D.平均月費: $158+Club point 650 ...
請問你最終揀咗啲乜啊你有冇send表格話取消,
好啦入正題,係咁以參考過呢度各位師兄嘅參考價
$98 ×30個月1000 MB除翻好似$72一個月到
$138 ×24個月送$800 coupon除翻$95一個月
$158 ×24個月送$1200 $108一個月
呢度我都唔考慮住因為我都係想佢送返$2000百佳現金卷俾我
呢度有師兄講過話係$158 24個月$2000現金券仲話有氣炸鍋送,嗰個sales佢就口窒窒話冇呢個氣炸鍋送亦都冇$2000現金卷送請問呢度有冇師兄攞到😊😊🥰🥰
佢就冇問我住邊㗎我諗呢啲係公屋或者據屋嘅價錢

引用:
原帖由 manman2888 於 2021-1-22 12:16 AM 發表

請問你最終揀咗啲乜啊你有冇send表格話取消,
好啦入正題,係咁以參考過呢度各位師兄嘅參考價
$98 ×30個月1000 MB除翻好似$72一個月到
$138 ×24個月送$800 coupon除翻$95一個月
$158 ×24個月送$1200 $108一個月
呢度我都唔考慮住因為我都係想佢送返$2000百佳現金卷俾我
呢度有師兄講過話係$158 24個月$2000現金券仲話有氣炸 ...
嗰個網上行post都見到你呢個回覆,其實你覺唔覺得自己好q煩
不如叫netvigator免費畀你用啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]